Avlu'da Deniz kafasına koyduğunu yaptı şimdi Alp düşünsün

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 21. bölüm fragmanı olay oldu. Deniz'in hapishaneden kaçıp, Alp'in peşine düşmesi herkesi heyecanlandırdı.

Avlu'da Deniz kafasına koyduğunu yaptı şimdi Alp düşünsün
Yayın Tarihi: 19.11.2018 09:35:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizide, Deniz nihayet kafsına koyduğunu yaptı ve hapishaneden kaçmanın bir yolunu buldu.

Geçtiğimiz bölüm finalinde Kudret ile kavga ettikten sonra bileklerini kesen Deniz’in ne yapmaya çalıştığını kimse anlayamamıştı.

Yeni bölüm tanıtımında ise Deniz'in hastaneye kelepçesiz gidebilmek için bunu yaptığı anlaşıldı. Çünkü bilekleri kesilmiş mahkuma kelepçe takılmıyordu.

Hastaneden kaçan Deniz’in, Sevda’nın ilaçlarıyla ne yapmak istediği de ortaya çıktı. Sevda'nın ilaçları kanın kolay pıhtılaşmasını sağlayan ilaçlardı. Yani bileklerini kesen Deniz, böylece hem kendisini hastaneye kaldırtacak hem de fazla kan kaybetmeyi önleyecekti.

İşin kötü yanı bunu Zerrin de öğrendi. Onun henüz ne yapacağını bilmiyoruz ama uzun zamandır Alp'i öldürmeyi kafasına koyan Deniz'in bunu yapacağı aşikar artık...




Çünkü Deniz fragmanda da Alp'i buluyor ve ona silah doğrultuyor. Şimdiden heyecanlanan izleyicilerin aklındaki tek soru ise Deniz'in Alp'i öldürmeyi başarıp başaramayacağı...

Azra ise “Başardı Ecem, annen başardı” sözleriyle Deniz’in intikamını almasının mutluluğunu yaşıyor.

Neler olacağını, Deniz'in kızının intikamını alıp alamayacağını da hep birlikte izleyip göreceğiz...



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR