Avlu'da dostluk bitti esas savaş şimdi başlıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 19. bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz hafta Deniz, Nihal'i Azra'nın öldürdüğünü Zerrin sayesinde öğrenmişti.

Avlu'da dostluk bitti esas savaş şimdi başlıyor
Yayın Tarihi: 5.11.2018 12:21:00

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'da geçtiğimiz hafta işler iyice karışmıştı. Nihal'i Azra'nın öldürdüğünü ortaya çıkartan Zerrin bir de tanık bulunca her şeyden emin oldu ve Azra Deniz birliğini yıkmak için harekete geçti.

Tanığı hapishaneye getiren Zerrin, Deniz'le Çiğdem'i yüzleştirdi. Duydukları karşısında şok olan Deniz'in başından kaynar sular döküldü. Ailem dediği insanın ona böyle bir kazık atmasına şaşıran Deniz fragmanda Azra'ya hesap sordu.



Azra'ya "Ben sana nasıl düşman olacağım" diyen Deniz, yaşadığı hayal kırıklığını tarif bile edemezken, Azra da çok üzgündü. Bu sahnelerle içi parçalanan izleyiciler ise büyük savaşın şimdi başlayacağını düşünüyor.


Azra'nın suçunu üstlenmemesi yüzünden Deniz, Nihal'in ölümünden suçlanmış hatta yargılanmıştı. Bu yüzden de cezası uzamış , o aralarda da Alp'e kendini iyice kaptıran Ecem ne yazık ki Kudret ve Alp ortaklığında acımasızca öldürülmüştü.

İşte tam da bu yüzden kızını koruyamamasını Azra'ya bağlayan Deniz, Ecem'in ölümünden onu sorumlu tutup; Azra'ya düşman olacak.

İkilinin pekişen dostluğunun bozulmasını istemeyen izleyiciler ise ikiye bölündü. Bazıları Deniz'i çok haklı bulurken bazıları da Azra'nın kendince haklı olduğunu dile getirdi.

Deniz'in Azra'ya karşı nasıl bir tutum sergileyeceğini, büyük dostluğun nasıl düşmanlığa döneceğini hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR