Avlu'da Hasret'in hikayesi herkesin içini parçaladı!

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu, dün akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi. Azra'nın sağ kolu olan Hasret'in hikayesi ise izleyenlerin darmadağın etti.

Avlu'da Hasret'in hikayesi herkesin içini parçaladı!
Yayın Tarihi: 19.10.2018 14:27:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizinin dünkü bölümünde, Azra'nın en yakını Hasret'in nasıl içeri girdiğini öğrendik. Bu hikayeden çok etkilenen izleyiciler ise Hasret'e çok üzüldü. Bakın o acıklı hikaye neydi?

Cezaevinde kadınlar ‘Doğruluk mu, cesaret mi?’ oyununu oynarken sıra Hasret’e geldi. Azra’nın sağ kolu, gözünü budaktan sakınmayan Hasret’in, niçin tutuklandığı da o oyun sırasında ortaya çıktı. Doğruluk tercihini yapan Hasret, cezaevine nasıl girdiğini anlattı.

Çocukluk arkadaşı Kadir'e duydupu platonik aşk yüzünden işlerin buraya geldiğini anlatan Hasret, herkesi darmadağın etti. Kadir'in aslında Hasret’in kardeşi Aysel’e sevdalıyken, Hasret'in ona olan duygularından faydalanıyor.


Birlikte kuyumcu soymaya kalkan ikili, adam düğmeye basınca yakalanıyor. Daha doğrusu Kadir kaçıyor, Hasret yakalanıyor. Kadir, elinde para dolu çanta ile gittiği çiçeklerle dolu bir mekanda Aysel’le buluşuyor. Aysel Hasret’i sorunca; Kadir onun yakalandığını anlatıp bundan sonra çok güzel bir hayatları olacağını söylüyor.

Tam o sırada adamın elinden kurtulup gelmiş olan Hasret, ikisini birlikte görüyor. Şok olan ve bir anda Kadir’in üstüne atlayan Hasret, onu tekme tokat dövmeye başlıyor. O sırada polisler geliyor ve Kadir ve Aysel kaçarken, Hasret’i polisler yakalıyor.


İçindeki büyük aşk nedeniyle Hasret, Kadir’i ele vermiyor. Hasret, “Zaten her şeyi abuk subuk anlayıp adamın ağzını burnunu kırmışım, kıramadım, yapamadım, onun da başı yansın istemedim” sözleriyle izleyenlerin içini dağladı.

Bu aşk yüzünden hem kardeşini hem hayatını kaybettiğini anlatan Hasret'in, aslında kimsenin sandığı kadar da güçlü olmadığı ortaya çıktı.

Avlu'nun kader mahkumlarından biri olan Hasret'in de hhikayesinin ortaya çıktığı dizide ilerleyen bölümlerde neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR