Avlu'da heyecan dorukta Azra dışarıya çıkıyor ama neden

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 18. bölüm fragmanı izleyenleri çok şaşırttı. Perşembe akşamları ekranlara gelen Avlu, geçtiğimiz bölümüyle çok konuşulmuştu.

Avlu'da heyecan dorukta Azra dışarıya çıkıyor ama neden
Yayın Tarihi: 30.10.2018 11:24:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizide; işler iyice karışacak. Yeni bölüm fragmanında Azra'nın dışarı çıkması ise izleyenleri şoke etti.

Azra'nın neden dışarı çıktığı konusunda tahminler yürüten izleyiciler ise duruma bir hayli şaşırdı. Geçtiğimiz hafta çıkan isyanın Zerrin ve Kudret işbirliğiyle hüsrana uğramasından sonra, Jale'yi kaybeden Azra ve arkadaşlarının durulacağını düşünen izleyiciler bir hayli şaşırdı.

İzleyenlerin bazıları Azra'nın okula gitmek için dışarı çıktığını düşünürken bazıları da dizinin orjinali Wentworth'de Jale'nin şartlı tahliyeyle çıkıp kaçan, Deniz'e Alp'i öldürmesi için silah bulmasının bizdeki versiyonunda Jale öldüğü için Azra'ya kalacağını düşünüyor.


Eğer ikinci tahmin gibi olursa dizinin 19. bölümünün fırtınalar estireceğini düşünen izleyiciler ise yeni bölüm için çok heyecanlı. Çünkü başta orjinal senaryoyla paralel giden dizinin çok iyi ilerlediğini düşünen izleyiciler, Kudret'in ölmemesiyle hikayenin rayından çıktığını söylüyordu.

Fakat Azra'nın bu dışarıya çıkma hamlesiyle bütün taşları yerine oturtacağını söyleyen izleyiciler, Perşembe akşamki 18. bölümü heyecanla bekliyor.

Azra'nın neden dışarı çıkacağını, içerde olayların nasıl evrileceğini 18. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR