Avlu'da kafalar karışık Azra firar mı etti tahliye mi oldu

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 18. bölüm 2. fragmanı çok konuşuldu. Azra'nın dışarıya çıkmasına çok şaşıran izleyiciler, bu durumla ilgili gerçeğin peşine düştü.

Avlu'da kafalar karışık Azra firar mı etti tahliye mi oldu
Yayın Tarihi: 1.11.2018 10:03:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizide her hafta farklı bir olay oluyor. Suların bir türlü durulmadığı dizide bu hafta Azra dışarı çıkıyor.

Bu akşam ekranlara gelecek 18. bölümün fragmanlarında Azra'nın  dışarıda olduğu sahneler ise izleyenleri çok mutlu etti.  Fakat Azra'nın nasıl dışarı çıktığı ise kafalarda soru işareti yarattı.

İzleyenlerin bir kısmı Azra'nın firar edip sonra geri geldiğini düşünürken, bir kısmı da Azra'nın zaten gününün az olduğu ve tahliye olduğunu düşünüyor. "Eğer Azra Tahliye oluyorsa tekrar nasıl içeri giriyor?" sorusuna izleyenlerin verdiği cevaplar ise şaşırtıcıydı.


İzleyiciler Azra'nın Nihal'i öldürdüğünü ve bu ortaya çıktığı için tekrar hapishaneye döndüğünü söylediler. Hatta bu yüzden Deniz'le Azra'nın arasının bozulacağını düşünüyorlar.

Çünkü Deniz bu suç üzerine kaldığı için hapishaneden zamanında çıkamamış ve kızını Alp'ten koruyamamıştı.

Tahminlerin ne kadarının doğru olacağını, Azra'nın gerçekten nasıl dışarı çıktığını bu akşam ekranlara gelecek 18. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR