Ayça Ayşin Turan tüm zamanların rekorunu kırdı! Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'un dokunduğu oyuncu başarıya koşuyor

Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'un Leyla'sı Ayça Ayşin Turan, IMDb Starmetre ve Moviemetre sonuçlarına göre tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. oldu. Ayça Ayşin Turan, bu başarısıyla Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaparak tüm zamanların rekorunu kırdı.

Ayça Ayşin Turan tüm zamanların rekorunu kırdı! Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'un dokunduğu oyuncu başarıya koşuyor
Yayın Tarihi: 26.12.2018 16:13:00

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği The Protector, Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi olma özelliğini taşıyor.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Okan Yalabık ve Saygın Soysal'ın paylaştığı The Protector elde ettiği başarılarla dünya gündemini sarsarken The Protector'un oyuncuları da dünya listelerine girmeyi ve bu listelerde ön plana çıkmayı başarıyor.

The Protector'un yani Hakan Muhafız dizisinin Leyla'sı başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan, The Protector'daki performansıyla çok konuşulmuştu. Ve Ayça Ayşin Turan'ın bu performansı dünya çapında da bir başarı elde etmesini sağladı.


Ayça Ayşin Turan, The Protector'da gösterdiği performansla tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı. Böylece Türk oyuncular arasında tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı.



The Protector'un başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. oldu. Böylece Ayça Ayşin Turan, Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaparak yeni bir rekora imza attı. Geçen hafta 1943. olarak kariyerinin en iyi sıralamasını yapan Ayça Ayşin Turan, kırılması zor bir rekora imza atarak tüm dünyada 42. olurken, Türk oyuncular içinde de 1. oldu.

Öte yandan Socipol'ün verilerine göre, Netflix'in ilk Türk dizisi olarak yayına başlayan The Protector, IMDb puanlamasında tüm dünyada 5 milyon proje arasında 10. sırada yer alarak tüm zamanların en iyi IMDb sıralamasına sahip Türk yapımı olma rekorunu da kaptı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR