Aykut Cömert kimdir kaç yaşında? Neden öldü

Güzel oyuncu Beren Saat geçtiğimiz aylarda kaybettiği yakın arkadaşı Aykut Cömert'i gözyaşları içinde andı. Hal böyle olunca Aykut Cömert kimdir kaç yaşında? Aykut Cömert neden öldü? çok merak edildi. Biz de sizler için tüm bunları derledik.

Aykut Cömert kimdir kaç yaşında? Neden öldü
Yayın Tarihi: 17.08.2019 13:12:00

Güzel oyuncu Beren Saat'in Aykut Cömert'i andığı paylaşımının ardından Aykut Cömert kimdir? sorusu merak konusu oldu. Son zamanlarda paylaşımlarıyla kafa karıştıran Beren Saat, Aykurt Cömert'in vefatından aylar sonra gözyaşları içinde bir paylaşım yaptı. 

Güzel oyuncu, haziran ayında kaybettiği yakın dostu Aykut Cömert'in çektiği videosundaki bebekle poz vererek arkadaşını bir kez daha andı. Elinde porselen bir bebekle fotoğraf çekilerek sosyal medya hesabından paylaşan Beren Saat, fotoğrafa Aykut Cömert'i etiketleyerek İngilizce olarak "I got your doll tonight" (Bu gece bebeğini aldım) notunu düştü.




AYKUT CÖMERT KİMDİR?

1982 Ankara'da doğdu. İletişim Fakültesinden mezun olan Aykut Cömert, üniversite yıllarında kısa film çekmenin yanı sıra fotoğraf ve videolarla da uğraşmıştır. 2011’de Mardin Film Festivali’nde ‘Siyah Beyaz Çocuklar’ atölye ve belgesel projesine imza attı. Sonrasında çeşitli yerlerde yaşayan gençlerin kültürel ve tarihi buluşmaları hakkında iki tam metrajlı belgesel çeken Aykut Cömert, Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı, Cahide Sonku’nun hayatını konu alan “100-5=CAHİDE” isimli video performansıyla sinemaseverler tarafından büyük ilgi gördü.

AYKUT CÖMERT NEDEN ÖLDÜ?

Bir süredir yakalandığı kansere yenik düşen Aykut Cömert, 7 Haziran 2019'da hayata gözlerini yumdu. Sanat dünyasını ölümüyle yasa boğan Cömert 37 yaşında vefat etti. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR