Aykut Kocaman: "Sahaya çıkıp finali kutlayacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman,yaptığı durum değerlendirmesinde, “Beşiktaş maça çıkmasa da biz sahada sonuna kadar bekleyeceğiz ve hak ettiğimiz finali kutlayacağız.” sözlerini söyledi.

Aykut Kocaman: "Sahaya çıkıp finali kutlayacağız"
Yayın Tarihi: 3.05.2018 13:08:00

Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası, TFF’nin aldığı “Karşılaşma kaldığı yerden seyircisiz oynanacak” kararının ardından Beşiktaş yönetiminin yaptığı, “Sahaya çıkmayacağız” açıklamasının hayata geçmeyeceği görüşünü savunmaya devam ediyor. Kocaman bunun için de maç oynanacakmış gibi Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde oyuncularını motive ederken kurmaylarıyla da teknik analizlerin yanı sıra bir durum değerlendirmesi de yaptı.

Fenerbahçe’nin tecrübeli hocası maçla ilgili olarak yardımcılarıyla yaptığı konuşmada, “Ben hala maça çıkacaklarını düşünüyorum. Sahaya çıkıp bekleyeceğiz. Biz her zaman sahada kaldık. Çıkarlarsa kalan 30 dakikada istediğimiz skoru alıp finale gideceğiz. Çıkmazlarsa da sonuna kadar hak ettiğimiz finali kutlayacağız. Geri kalan hiçbir şey bizi ilgilendirmeyecek.” sözlerini söyledi.

TFF’nin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının kaldığı yerden seyircisiz oynanması yönünde verdiği karar sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar harekete geçti. Sarı-Lacivertliler sosyal medya aracılığıyla organize oldular ve bugün 20.30’da Ülker Stadı’nın etrafında toplanacaklar. Taraftarlar buradan takıma destek verecekler.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR