Aykut Kocaman Valbuena'yı İlk 11'de Oynatacak Mı?

Pazar günü, şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden Beşiktaş'ı 6 puan geride bırakma şansını kullanamayan ve ağır bir yenilgi alan Sarı-Lacivertliler, bu akşam 20:30'daki Ziraat Türkiye Kupası'nda tekrar Beşiktaş ile karşılacak. Peki Aykut Kocaman Valbuena'ya bu maçta şans verecek mi?

Aykut Kocaman Valbuena'yı İlk 11'de Oynatacak Mı?
Yayın Tarihi: 1.03.2018 12:10:00

Pazar günü oynadığı futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Sarı-Lacivertli takım, bu akşam taraftarına kendini affettirebilecek mi? Aykut Kocaman'ın bu akşamki maç için birkaç oyuncu değiştirmesi bekleniyor.

VALBUENA OYNAYACAK MI?



Fenerbahçeli taraftarların en çok merak ettiği konuların başında Mathieu Valbuena'nın bu maçta forma giyip giymeyeceği geliyor. Tecrübeli hocanın, bu akşam Fransız yıldıza forma vereceği tahmin ediliyor.


Kalesinde, taraftarına pek güven vermeyen Kamerunlu kaleci Carlos Kameni yerine Volkan Demirel'in kaleye geçmesi bekleniyor. Ayrıca, sakatlığını tamamen atlatan Slovak stoper Martin Skrtel'in de bu akşamki kadroda yer alması bekleniyor. 

Lig maçında, gol sevincinde Beşiktaş taraftarına yönelik yaptığı hareket sebebiyle, dün 2 maç ceza aldığı açıklanan Jose Fernandao da bu akşam forma giyemeyecek.



Fenerbahçe'nin Muhtemel İlk 11'i:
Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Alper, Giuliano, Valbuena, Soldado

Beşiktaş'ın Muhtemel İlk 11'i:
Tolga, Gökhan Gönül, Pepe, Tosiç, Adriano, Quaresma, Medel, Tolgay, Talisca, Lens, Negredo




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR