Ayla filmi nerede çekildi? Ayla filmi oyuncu kadrosu konusu

Bu akşam FOX TV'de yayınlanacak Ayla filmi ne zaman nerede çekildi? Kore savaşında Türk askerinin merhametini konu alan Ayla filminin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var, filmin konusu ne?

Ayla filmi nerede çekildi? Ayla filmi oyuncu kadrosu konusu
Yayın Tarihi: 12.06.2019 19:01:00

12 Haziran akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanacak Ayla filmi, izleyiciler tarafından merak edildi. Film severler Ayla filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi? Ayla filminin oyuncuları kimler? Ayla filminin konusu ne? Sorularının cevabını araştırıyor. Ayla filmi çok büyük bir yapım olarak vizyona girdiği dönemde büyük ses getirmişti. Filmin gerçek hayattan alınan hikayesini ve detaylarını sizler için araştırdık...

Ayla filminin acıklı konusu dikkatleri çekmeyi başardı. Türk askerinin de yer aldığı Kore Savaşında Türk askerinin merhametini konu alan filmde Süleyman Astsubay, girdiği çatışmada bir Koreli kıza rastlar. Küçük ve sevimli olan bu kızı savaş meydanından kurtararak yanına alır, adını da Ayla koyar. Ayla, artık Türk tugayıyla birlikte kalmaya başlar. Türk birliğinin Kore'deki neşesi olan küçük kız Ayla, 15 aylık görevinin sona ermesinin ardından Süleyman Astsubay'ın Türkiye'ye dönmesiyle ne yapacaktır? Süleyman Astsubay kızı yerine koyduğu Ayla'yı tekrar görebilecek midir?

Gerçek, yaşanmış olaydan alınan hikayesiyle Ayla filmi, 27 Ekim 2017 tarihinde vizyona girdi ve hem Türkiye de hemde Dünyada ses getirmeyi başardı. 

AYLA FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?


Ayla filminin başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Kim Seol, Çetin Tekindor ve Lee Kyung-Jin, Ali Atay ile Murat Yıldırım yer alıyor. 

Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Ayla filminin oyuncu kadrosundaki diğer isimler de şu şekilde: Taner Birsel - Binbaşı Fuat, Mehmet Esen - Albay Celal, Murat Yıldırım - Üsteğmen Mesut, Erkan Petekkaya - Binbaşı İskenderun, Eric Roberts - Binbaşı General Coulter, Kim Byoungsoon - Güney Kore Generali, Altan Erkekli - Hüseyin Dilbirliği, Cade Carradine - Yüzbaşı Lorenzo Cage, Meral Çetinkaya - Nimet (2010),Büşra Develi - Nimet (1950),Sinem Öztürk Uslu - Gazeteci Özge, Ali Barkın - Pepe Muharrem, Burç Kümbetlioğlu - Celal, Duygu Yetiş - İclal, İlber Gürtunca - İlhan, Caner Kurtaran - Sadık, Damla Sönmez - Nuran, Kang Yeon Jeong - Ji-Min, Nilgün Kasapbaşoğlu - Ümmü Gülsüm Dilbirliği, Koray Ergün - Halit, Mine Teber - Nevsal, Esra Dermancıoğlu - Sebahat Dilbirliği, Claudia Kooij - Marilyn Monroe, Johnny Young - Teğmen Lee, Chaby Han - Sung Joon

AYLA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2017 yılında vizyona giren Ayla, Türk - Güney Kore ortak yapımı şeklinde hazırlandı. Ayla filminin çekimleri hem Türkiye'de hem de Güney Kore'de yapıldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR