Aziz Çankırı'dan Şok Sözler: "Fikret Orman Bana Kazık Attı"

Fikret Orman'ın eski ortağı Aziz Çankırı derbi öncesi ortalığı karıştıracak şok söz söyledi.

Aziz Çankırı'dan Şok Sözler: "Fikret Orman Bana Kazık Attı"
Yayın Tarihi: 23.02.2018 12:07:00

Beşiktaş cephesinde sular durulmuyor. Önce Vida'ya tepkiler, ardından Şenol Güneş'in Aykut Kocaman'la olan diyaloğu derken şimdi de Fikret Orman'ın eski ortağından şok bir açıklama geldi.

"Maddi Durumu İyi Olmasına Rağmen Telefonlarıma Çıkmadı"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın eski ortağı Aziz Çankırı yapmış olduğu açıklamada Fikret Orman'ın maddi gücünün yeterince iyi olmasına rağmen telefonlara çıkmadığını, cevap bile vermediğini dile getirdi. Fikret Orman'ın kendisine olan borcu hakkında da davanın sürdüğünü dile getiren Çankırı şok ifadelerde bulundu.

"Fikret Orman Bana Kazık Attı"


Aziz Çankırı kardeşi gibi değer verdiği Fikret Orman'ın kendisine "kazık attığını" vurguladı. "Fikret Orman zor durumdaydı. Kendisiyle iş yaptık. Çok büyük kırgınlığım var. Sözünü tutmadı. Durumu iyi olmasına rağmen borcunu vermedi. Ama benim param onda kalmayacak. O parayı ondan alacağım" şeklinde konuştu.

Aziz Çankırı Kimdir?

Mimar olan Aziz Çankırı 1956 yılında Mardin'de doğdu. Orta öğrenimini Diyarbakır'da, yüksek öğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamlayan Çankırı, iş hayatında kendisine ait Çankırı İnşaat Şirketinde faaliyet göstermektedir.

1996 yılında BJK Altyapı Komitesi'nde görev yapan Çankırı, İngilizce ve Arapça biliyor. Çankırı evli ve üç çocuk babasıdır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR