Aziz Yıldırım Başkanlığa Adaylığını Resmen Açıkladı

Aziz Yıldırım, Haziran ayındaki kongre için Fenerbahçe başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.

Aziz Yıldırım Başkanlığa Adaylığını Resmen Açıkladı
Yayın Tarihi: 30.03.2018 11:48:00

Beklenen resmi açıklama bugün geldi. 3 Haziran'daki seçim için Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki çetin mücadele devam ediyor. Ali Koç'un ardından, Aziz Yıldırım da resmen Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN BASIN TOPLANTISINDAKİ AÇIKLAMALARI

İlk kez başkan seçildiğim 20 yıl önceki heyecandan daha heyecanlıyım. Fenerbahçe Türkiye'dir diyerek marka haline getirmek, dünyaca ünlü oyuncuların transferleriyle tüm gözlerin Fenerbahçe'ye çevrilmesini sağladık. Ezeli rakiplerimizin hegemonyasını 'Efsane geri döndü' söylemiyle 2000-2001 sezonu şampiyonluğuyla son verdik.


Gerekli ekonomik tedbirleri alıp, tesisleşme hamlesine başladık. İstedik ki sarı lacivert yürekli güzel taraftarlarımız en iyi şartlarda, en modern statta takımını desteklesin. Bu öyle bir hamleydi ki, ezeli rakiplerimizin taraftarlarını da etkiledi.

Denizli'de kaybettiğimiz şampiyonlukla ayyuka çıktı. Ardından 100. yıl şampiyonluğumuz ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finaliyle birlikte yatırımlarımızın meyvesini Avrupa'da da almaya başladık.

Bilmiyorlar ki Fenerbahçe Aziz Yıldırım değildir, Aziz Yıldırım Fenerbahçe'den ibarettir. Biz 3 Temmuz sürecinde geri adım atsaydık, Fenerbahçe, Fenerbahçe olmayacaktı. "Fenerbahçe pes etmez" diyerek UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynayarak 2013 yılında şampiyonluk kazandık. "Fenerbahçe bir futbol kulübü değildir, Fenerbahçe bir spor kulübüdür" diyerek amatör branşlarda birçok başarılar kazandık. 

Yeniden birliktelik için, ruhumuz bir olsun diyerek, onurla ve gururla, Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum. Unutmayın, aslolan Fenerbahçedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR