Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Gomis bombası transferler peş peşe

Transfer sezonuna Max Kruse transferi ile başlayan Fenerbahçe Bafetimbi Gomis'i transfer ediyor! Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'de! Galatasaray'ın eski oyuncusu Bafetimbi Gomis Fenerbahçe için İstanbul'da...

Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Gomis bombası transferler peş peşe
Yayın Tarihi: 28.06.2019 22:53:00

Galatasaray'da gol kralı olup Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Transferde gaza basan Fenerbahçe, Başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal önderliğinde, yeni sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için harekete geçti. İlk olarak Max Kruse transferini tamamlayan ve Twitter'dan video ile duyuran Fenerbahçe, şimdi de Bafetimbi Gomis'i bitirdi!

Kariyerine Al Hilal takımında devam eden ancak Al Hilal takımındaki mali ve sportif sıkıntıların ardından tekrar bir transfer yapmak isteyen Gomis, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor! Galatasaray'ın herhangi bir girişimde bulunmadığı Bafetimbi Gomis için Fenerbahçe harekete geçti! 

BAFETİMBİ GOMİS FENERBAHÇE YOLUNDA!

Fenerbahçe, Gomis'e kariyerinin son sözleşmesini yapma imkanı sunarak yıllık 4 milyon euro garanti ücretle 1+1 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul edecek mi? Daha önce Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda forma giymek istemediğini açıklayan Gomis'in ikna edilmesi bekleniyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR