Bakan Selçuk Açıkladı! Ağustos ayı 760- 1800 TL Nakdi Ücret Desteği ve Ödeme tarihini açıkladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 Ağustos ayı için nakdi ücret desteği ödemelerinin yapılacağı tarihleri açıkladı! Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada Nakdi ücret desteğinin tarihleri belirtildi. Nakdi ücret desteği nedir?

Bakan Selçuk Açıkladı! Ağustos ayı 760- 1800 TL Nakdi Ücret Desteği ve Ödeme tarihini açıkladı
Yayın Tarihi: 4.08.2020 21:48:38

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 Ağustos ayı için nakdi ücret desteği ödemelerinin yapılacağı tarihleri açıkladı! Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada Nakdi ücret desteğinin tarihleri belirtildi. Nakdi ücret desteği nedir? Nakdi ücret desteğinde son durum ne? 1 Ay daha uzatılan nakdi ücret desteğiyle ilgili tüm detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamayla Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin yapılacağı tarih belirtildi! Bakan Selçuk, Nakdi ücret desteği ödemelerinin 8 Ağustos tarihi itibariyle başlayacağını açıkladı. Koronavirüs pandemisinin yıkıcı ekonomik etkilerine en aza indirgemek ve çalışanlar ile istihdamı desteklemek için uygulamaya alınan Nakdi ücret desteği, kısa bir süre önce 1 ay daha uzatılmıştı. Nakdi ücret desteğinin ödeneceği tarihler de araştırılmaya başlandı.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİNİN ÖDENECEĞİ TARİHLER!


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Koronavirüs pandemisi nedeniyle Devlet tarafından açıklanan Ekonomik istikrar Kalkanı paketi doğrultusunda devreye alınan Nakdi ücret desteğinin Ağustos ayında ödeneceği tarihleri duyurdu. Bakan Selçuk, ödemelerin 8 Ağustos 2020 tarihinden itibaren başlayacağını müjdeleyerek binlerce hak sahibine güzel haberi vermiş oldu.

Bakan Selçuk yaptığı açıklamada; "Ağustos dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. 15 Mart’tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçiler için 8 Ağustos’da, işverenler tarafından ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçilerden T.C. Kimlik Numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olanlara 9 Ağustos’da, 6 ve 8 olanlara ise 10 Ağustos’da ödemeler yapılacak." ifadelerini kullandı.

Nakdi Ücret Desteği, son 1 kez daha ödenecek. Hak sahipleri, Nakdi ücret desteği ödemelerini; 8 Ağustos ila 10 Ağustos arasında alacaklar. Ödemeler, yukarıda Bakan tarafından yapılan açıklamada da belirtildiği üzere T.C Kimlik numaralarının son hanelerine göre yapılacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR