Bakan Zehra Zümrüt Emekli maaşlarına büyük sürprizi açıkladı

Emekli maaşlarına büyük sürpriz geldi. Bakan, emekli aylığı alanlara sevindirici haberi verdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere müjdeyi verdi.

Bakan Zehra Zümrüt Emekli maaşlarına büyük sürprizi açıkladı
Yayın Tarihi: 13.10.2020 21:08:00

Emekli maaşlarına büyük sürpriz geldi. Bakan, emekli aylığı alanlara sevindirici haberi verdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere müjdeyi verdi.

Emekli maaşlarının son durumunu, emekli aylığa gelecek olan zamları merak eden milyonlarca emekliye beklediği güzel haber geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli maaşları ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Zehra Zümrüt, emekli aylığı alan vatandaşların yüzünü güldürecek.



Geçimini emekli aylığı ile sürdüren milyonlarca emekli vatandaşa müjdeli haberi Bakan Selçuk verdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yine emeklinin yüzünü güldürdü, elini boş çevirmedi. Emekli aylıklarıyla ilgili sevindirici açıklamalar yaptı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un yaptığı açıklamada, emekli vatandaşlara 2 senedir toplamda 674,5 milyar lira emekli maaş için ödeme yaptıklarını söyledi. Emekli, yaşlı vatandaşlarımızın yaşam standartları daha iyi olsun, kimseye muhtaç olmasınlar ve rahat rahat yaşayabilsinler diye emekli vatandaşlarımız için çalışmaların arttırıldığını hatta emekli vatandaşlara yönelik özel çalışmalar yapıldığını söyledi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıklamasına şu sözleri de ekledi: "Çalışarak kalkınmamızda katkısı bulunan, alın teri akıtan, ülkemizin her bir toprağında emeği ve aynı zamanda  hizmeti bulunan emeklilerimizin yanında olmaya her zamanki gibi  devam etmekteyiz." dedi.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, emekli aylıkları ile ilgili emeklileri sevindiren açıklamalar yaptı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak emeklileri hiç unutmadıklarını aksine emekli vatandaşlarımızın hep yanında olmaya çalıştıklarını ve olacaklarını özellikle söyleyen Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Bu sene Ağustos ayında 8,2 milyon kadar işçi emeklisi, 2,6 milyon kadar Bağ-Kur emeklisi ve 2,3 milyon kadar kamu personeli emeklisi olacak şekilde toplamda 13,1 milyon emeklimize 30,5 milyar lira kadar yaklaşım maaş ödemesi yapıldı. Son 2 senede ise gene aynı şekilde toplam 674,5 milyar lira maaş ödemesi gerçekleştirdik." diyerek konuşmasına devam etti.



Emekli aylığı alan emekli vatandaşlara 1.000 lira olacak şekilde ikramiye desteği sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından,  Ekonomik İstikrar Kalkanına uygun emekli vatandaşlara verilen bu ikramiyenin artık kanun haline geldiğini ve aynı zamanda verilen en düşük emekli maaşının 1.500 TL'ye çıkarıldığının müjdesini de emekli vatandaşlara veren Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı arifesinde emeklilere 1.000'er TL olacak şekilde bayram ikramiyesi verileceğini de dip not olarak söyledi. Zehra Zümrüt Selçuk ek olarak yaptığı açıklamada "6 dini bayramda emeklilere 64.2 milyar lira olacak şekilde bayram ikramiyesi verdik. Bu çerçevede 2018 Ramazan Bayramı arifesinde  gene her zamanki gibi emeklilerimize ilk bayram ödemelerini yaptık. 6 dini bayramımızda verdiğimiz bayram ikramiyesi olarak verilmekte olan tutar 64,2 milyar oldu." diyerek haklı gururunu belirtti.

Son olarak emekli vatandaşlara seslendiği ve müjdeli haberi verdiği sözlerine şu sözleri de ekledi: Emeklilerimizin her zamanki gibi yanında olmaya devam etmekteyiz. Çalışarak ülkemizin yükselmesinde katkı sağlayan , alın teri akıtan, ülkemizin her bir karış toprağında emeği ve aynı zamanda hizmeti bulunan emeklilerimizin yanında olmaya her zamanki gibi devam etmekteyiz." diyerek konuşmasını sonlardırdı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR