Bakanlıktan sıfır faizli kredi müjdesi verildi! İşte sıfır faizli kredi verecek olan bankalar!

Devletimizin sosyal devlet anlayışı içerisinde çalışmaya başlaması her ne kadar çok eski gibi görünse de asıl önemli adımlar Korona virüs salgını sonrasında atılmaya başlandı. Vatandaşlarımızın sadece küçük bir bölümü yani 81 milyon kişide sadece 5 bin kişiye verilen maddi yardımlar artık 81 milyon

Bakanlıktan sıfır faizli kredi müjdesi verildi! İşte sıfır faizli kredi verecek olan bankalar!
Yayın Tarihi: 18.09.2020 09:50:00

Devletimizin sosyal devlet anlayışı içerisinde çalışmaya başlaması her ne kadar çok eski gibi görünse de asıl önemli adımlar Korona virüs salgını sonrasında atılmaya başlandı. Vatandaşlarımızın sadece küçük bir bölümü yani 81 milyon kişide sadece 5 bin kişiye verilen maddi yardımlar artık 81 milyon kişide 5 milyon kişiye ulaştı. Bu da ülkemizin artık vatandaşlarının ne kadar maddi yardımlara ihtiyacı olduğunu gösteren en büyük kanıtlardan bir tanesidir. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümünün başlangıç aşamasında düşük tutarlı olsa da yakın zamanda yüksek tutarlı düşük faizli hatta çeşitli kredi paketlerinin sıfır faizli olacağı belirtiliyor. Bu kapsamda vatandaşlarımızın aşağıda vereceğimiz bankalar aracılığı ile hem sıfır faizli düşük tutarlı kredi miktarı hem de yüksek tutarlı düşük faizli kredi miktarını elde edebilecekler. Vatandaşlarımızın her türlü nakit ihtiyaçlarını giderebilmek için seferber olan bankaların her biri vatandaşlarımızın ekonomik gücünün ve alım gücünün iyileşebilmesi ve Türk iç pazarının bir nebze daha fazla hareketlenebilmesi için yüksek tutarlı ve düşük tutarlı iki çeşitli kredi paketleri başlattılar.

Bakanlıktan gelen açıklama sonrasında vatandaşlarımızın büyük bir bölümünü ilgilendiren ekonomik güçlüğün giderilebilmesi adı verilen çalışma sonucunda pek çok vatandaşımızın daha rahat bir şekilde kredi kullanabileceği belirtiliyor. Özellikle orman köylülerini ve sosyo ekonomik durgunluğa maruz kalmış olan vatandaşlarımızın bu kredi tutarlarından çok daha rahat bir şekilde faydalanabileceği belirtiliyor. Eğer sizin de maddi durumunuz bozuk ve herhangi bir geliriniz yok ise Bakanlığın açıkladığı bankalardan hemen kolay bir şekilde kredi kullanabilirsiniz. Sadece çalışmayan, işsiz olan, öğrenciler ya da ev hanımlarına istinaden değil aynı zamanda memur ve emekli vatandaşlarımızın da bu kredi paketlerinden faydalanabileceği belirtiliyor. Pek çok vatandaşımızın faydalanabileceği şekilde hazırlanan kredi faiz oranları ise şu şekilde olacak…

KİMLER KREDİ KULLANABİLECEK?
  1. Orman köylüleri için verilecek olan kredi tutarının en fazla 250 bin TL olacağı ve kredi faiz oranlarının yüzde 0,25 oranında olacağı belirtildi.
  2. 90 günden fazla işsiz olan vatandaşlarımız için ise en yüksek kredi tutarı ise 25 bin TL olacak kredi faiz oranı ise yüzde 0,59 olacağı belirtildi.
  3. Memur çalışan vatandaşlarımız için ise en yüksek kredi tutarı 200 bin TL olacak, kredi faiz oranı ise en düşük yüzde 0,25 olacak şekilde olacağı belirtildi.
  4. Memur emekli vatandaşlarımızın ise en yüksek kullanabileceği kredi tutarı 82 bin TL olacak şekilde ayarlandı, kredi faiz oranı ise yüzde 0,59 olacak şekilde olacağı belirtildi.
SIFIR FAİZLİ KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri aramaları için oluşturulan bu haberimiz ile beraber en düşük ve sıfır faizli kredi tutarını veren bankaları listelemiş olacağız. Vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile başlatılan bu ekonomik yardım paketlerinin başlatılabilmesi ve her bireyin bu kredi tutarından faydalanabileceği belirtiliyor. Peki, hangi bankalar sıfır faizli kredi veren bankalar hangileridir?
  1. Akbank
  2. Enpara
  3. QNB Finansbank
  4. Alternatif Bank
  5. Kuveyt Türk
 
 
 
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR