Barış Arduç x New Balance

Barış Arduç, New Balance ile birlikte özel bir koleksiyon hazırladı.

Barış Arduç x New Balance
Yayın Tarihi: 11.01.2018 12:27:00

Koleksiyona Barış Arduç’un ses dalgaları ilham veriyor. Parmak izi gibi benzersiz olan ses tonu, Barış Arduç x New Balance koleksiyonunda ses dalgalarına dönüşerek Barış Arduç’un sporcu yönünü ifade edecek.

Koleksiyon lansmanının ilkbahar yaz sezonunda yapılacağını duyuran Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan, Arduç ile yapılan işbirliği hakkında “Biz Barış'la Bujin'de tanıştık. Birlikte antrenman yaptık. Birlikte terledik. Spor sevdadır, aşktır, önceliktir, fedakârlıktır, rağmendir, mücadeledir. Sağlığına ve ruhuna yaptığın en kıymetli yatırımdır. En doğal halindir. Ben, Barış'ın mesleği olmamasına rağmen spora bu değerlerle verdiği kıymeti fark ettim ve bunu da bağırmadan yapması beni çok etkiledi” dedi.





Barış Arduç ise; “New Balance gibi global bir markayı temsil eden ve benim de çok kıymet verdiğim Önder Öztarhan'ın, mesleğim olmamasına rağmen spora olan tutkumu fark edip buna değer görmesi, başka bir ruh ve şevkle beraber yürümeyi talep etmesi beni çok onure etti” diyerek karşılık verdi.
 



Barış Arduç x NB koleksiyonu, Mart ayında New Balance mağazalarında satışa sunulacak.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR