Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman? Hangi kanalda

Spor Toto Süper Lig yeni sezon 2. haftasında İstanbul Başakşehir Fenerbahçe maçı oynanıyor. Futbol severler Başakşehir Fenerbahçe maçı tarihini araştırmaya başladı. İstanbul Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman? Başakşehir Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Bu sorular yanıt arıyor.

Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman? Hangi kanalda
Yayın Tarihi: 23.08.2019 14:13:00

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta sezonu 2. haftası başlıyor! Ligin 2. haftasında İstanbul Başakşehir, evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Peki Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Başakşehir Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bu soruların yanıtı futbol severler tarafından araştırılmaya başlandı.

İlk haftada Gazişehir Gaziantepspor karşısında 5-0'lık flaş bir galibiyet alarak yeni sezona umut dolu bir giriş yapan Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'in konuğu oluyor! Yeni sezona Malatya deplasmanında aldığı 3-0'lık şok mağlubiyetle başlayan Başakşehir ise, lige bir an önce adapte olup, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyor! 

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Başakşehir - Fenerbahçe, Süper Lig 2. hafta mücadelesi 24 Ağustos Cumartesi saat 21:45'te başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Başakşehirli ve Fenerbahçeli taraftarlar tribünde olacak.

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?


İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe maçı yayıncı kuruluş beIN Sports HD 1 kanalından naklen ve ŞİFRELİ olarak yayınlanacak. Futbol severler, dev mücadeleyi Bein ekranlarından canlı olarak izleyebilecek.

FENERBAHÇE SERİ GALİBİYETLER PEŞİNDE 

Gazişehir'i 5-0'la geçen Fenerbahçe, geçen sezonun kötü günlerini unutup bu sezon Şampiyonluğa uzanmak istiyor. Ersun Yanal, oyuncularına her antrenmanda galibiyet serileri yakalamaları gerektiğini anlatıyor.

Fenerbahçe, Başakşehir karşısında da galip gelerek zorlu fikstürde ilk 2 maçını kazanıp zirvedeki yerini sürdürmek istiyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR