Başakşehir Göztepe maç sonucu Başakşehir Göztepe kaç kaç bitti

Başakşehir Göztepe maç sonucu. Başakşehir Göztepe maçı kaç kaç bitti. Başakşehir Göztepe skoru merak ediliyor. Başakşehir Göztepe canlı sonuç karşılaşma kaç kaç merak ediliyor. Başakşehir Göztepe skoru sizlerle.

Başakşehir Göztepe maç sonucu Başakşehir Göztepe kaç kaç bitti
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:52:00

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında Başakşehir Göztepe'yi ağırlıyor. Başakşehir Göztepe maç sonucu ne oldu? Başakşehir Göztepe maçı kaç kaç bitti? Başakşehir Göztepe maçının olayları, golleri, özeti, istatistikleri neler? Başakşehir Göztepe maçında neler yaşandı, önemli anları neler? Başakşehir ile Galatasaray arasındaki fark kaç puan? Başakşehir mi Galatasaray mı Beşiktaş mı şampiyon olacak? Sizler için araştırdık...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında Başakşehir ile Göztepe karşı karşıya geliyor! Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir, lig şampiyonluğu için kalan haftalardaki maçlarını kazanmak zorunda! Galatasaray'ı ensesinde hisseden Başakşehir'de Göztepe karşısında tek hedef 3 puan! Öte yandan Göztepe de Süper Lig de kalmak istiyorsa Başakşehir karşısında puan veya puanlar kazanmak zorunda! Ligin bitimine 5 hafta kala büyük heyecanın yaşandığı Süper Lig'de Başakşehir mi Galatasaray mı Beşiktaş mı şampiyon olacak? Düğümün çözülmesine kısa bir süre kaldı. 


BAŞAKŞEHİR GÖZTEPE MAÇ SONUCU - MAÇ KAÇ KAÇ BİTTİ?

Başakşehir Göztepe gmaçında 10. dakika Jerome golüyle 1-0 öne geçti ve karşılaşma sürüyor. Göztepe 88. dakika Deniz Kadah golüyle 2-0 öne geçti.


Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış müsabakası Başakşehir Göztepe maçı 26 Nisan akşamı saat 20.30 da başlayacak ve beIN Sports HD 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabaka oynandığında Başakşehir ile Galatasaray arasındaki puan farkı da netleşecek. Başakşehir Göztepe maç sonucu, maç biter bitmez bu sayfada önemli anları, golleri, özet videosu ile bu sayfada yer alacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR