Bayern Münih Onyekuru için Servet Önerdi! Onyekuru Galatasaray'a mı Bayern'e mi Gidecek?

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da gol ve asistleriyle takımı sırtlayan isimlerden biri olan Henry Onyekuru için Bayern Münih'ten 35 milyon euro'luk teklif geldi. Everton, Bayern Münih'in teklifini kabul etti mi? Onyekuru Bayern Münih'e mi Galatasaray'a mı?

Bayern Münih Onyekuru için Servet Önerdi! Onyekuru Galatasaray'a mı Bayern'e mi Gidecek?
Yayın Tarihi: 19.06.2019 17:10:00

Dünya devi Bayern Münih, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen ve sezon sonu itibariyle kiralık sözleşmesi sona erdiği için Everton'a dönen kanat oyuncusu Henry Onyekuru için tam 35 milyon euro önerdi! Everton kulübü, 1 sezon daha Galatasaray'a kiralamak üzere olduğu Onyekuru için Bayern Münih'ten gelen 35 milyon euroluk teklifi bekletiyor.

Everton'ın Onyekuru'yu Galatasaray'a 1 sezon daha kiralayıp, gelişimini gözlemlemek istediği, gelecek sezondan itibaren de ilk 11'e monte etmek istediği, ancak Bayern Münih'ten gelen 35 milyon euro'luk teklifin ardından pazarlıkların başladığı iddia ediliyor. Everton, Bayern Münih'ten gelen 35 milyon euroluk teklife karşılık Nijeryalı genç yetenek için kapıyı 45 milyon eurodan açtı.


ONYEKURU GALATASARAY'A MI BAYERN MÜNİH'E Mİ GİDECEK?

Galatasaray'da ve İstanbul'da mutlu olduğunu ve gelecek sezonda burada kalmak istediğini açıklayan Henry Onyekuru, Bayern Münih'in teklifinin ardından fikir değiştirdi. Genç oyuncu, Bayern Münih'ten gelen teklifi Everton'un kabul etmesi halinde Bavyera ekibinin yolunu tutacak.

22 yaşındaki genç yetenek, Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluğun mimarları arasında gösteriliyordu. Takımı sırtlayan ve golleri - asistleri ile birçok maçta takımını ipten alan Henry Onyekuru, Everton ile Bayern Münih kulüplerinin anlaşması halinde Bayern'in yeni oyuncusu olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR