Bayramda Rotanızı Alaçatıya Kırın: Alakapı Butik Otel

Turizmin gözde destinasyonu Alaçatı’nın yaz-kış açık otellerinden Alakapı Butik Otel, bayramda ve yaz tatilinde sizi çağırıyor.

Bayramda Rotanızı Alaçatıya Kırın: Alakapı Butik Otel
Yayın Tarihi: 31.07.2018 12:01:00

Evinizden daha konforlu düşünülen detayların yanı sıra butik otellerdeki “küçük oda” geleneği,  Alakapı’da büyüyerek gelenekselin dışına çıkıyor. Alakapı Butik Otel’de kendinize düşsel, unutulmaz ve dört dörtlük bir tatil hediye edin…

Tatillerin gözde destinasyonu Alaçatı’nın hizmeti, rahatlığı, konforu, mimarisi, sıcak personeli ve doğal-leziz yemekleri ile Booking.com’da “en çok incelenen ve tavsiye edilen” meşhur adresi Alakapı Butik Otel, sizi bayramda kalabalık ya da sevdiklerinizle baş başa dinlenmeye çağırıyor.

Kırmızı kapıları düşsel bir dünya açılan Alaçatı Alakapı Butik Otel, incelikli detayları empati yeteneği ile rahatlık, konfor, ferahlık ve mutluluk vermek üzere geliştirilmiş, yaz-kış açık masalsı mekan… Otel, Alaçatı’nın cumbalı oda ve taş bina geleneğinin bir devamı olmasının yanı sıra aynı geleneğin modernize edilmiş bir hali…

Alakapı Butik Otel’in deluxe, deluxe king, aile süiti, exclusive odaların hepsi ayrı bir hikaye, ayrı bir tat sunuyor. İster tek başınıza ister cümbür cemaat gelin, kendinizi çok özel bir deneyimin en özel parçası gibi hissedeceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR