Behzat Ç. 4. sezon 2. bölüm Blu tv ne zaman hangi gün yayınlanacak?

Merakla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezon ilk bölümü BluTv'de yayınlandı. Behzat Ç izleyicileri heyecanla 2. bölümü bekliyor. Behzat Ç. 4. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak, yeni bölümde neler olacak? Behzat Ç. ilk bölümde neler oldu? Sizler için hazırladık...

Behzat Ç. 4. sezon 2. bölüm Blu tv ne zaman hangi gün yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 26.07.2019 14:58:00

6 yıllık aranın ardından yayın macerasına Blu Tv platformunda devam eden fenomen dizi Behzat Ç.'nin yeni bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı! 25 Temmuz Behzat Ç 4. sezon 1. bölümün ardından gözler 2. bölüme çevrildi. Behzat Ç. tutkunları 2. bölümün ne zaman yayınlanacağını, 2. bölümde neler olacağını merak ediyor.

Serdar Akar'ın yönetmenliğini yaptığı Behzat Ç. dizisinin 4. sezon 1. bölümü 25 Temmuz Perşembe saat 12.03'te Blu Tv den yayınlandı. Dizi severleri Blu Tv'ye kilitleyen yeni bölümde Behzat Amir'in başından geçenler ve yepyeni olaylar dizi severleri heyecanlandırmaya yetti! 

BEHZAT Ç. 4. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?


Blu tv de yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. dizisinin 2. bölümü 1 Ağustos 2019 Perşembe günü yayınlanacak. Dizi kaldığı yerden devam ediyor! Behzat Amir yeniden Cinayet büro ekibiyle birlikte amansız bir mücadeleye atılmıştır! 

BEHZAT Ç. DİZİSİ BLU TV SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI NELER OLDU?

Kendi başına bir evde yaşayan ve alkolünü de kendi üreten Behzat Ç., cinayet büroda arka arkaya yaşanan cinayetlerin ardından yakın arkadaşı Tahsin'in vurulmasıyla daha önce reddettiği görevine geri döner. Ancak onu farklı bir sürpriz daha bekler. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR