Behzat Ç. 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak

Temmuz ayından beri BluTv ekranlarında yayınlanan Behzat Ç. geçtiğimiz hafta nefesleri kesen bir bölümle izleyicileriyle buluştu. Hal böyle olunca Behzat Ç. 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? çok merak edildi. İşte dizinin yeni bölümünün tüm detayları...

Behzat Ç. 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak
Yayın Tarihi: 22.08.2019 01:23:00

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Behzat Ç. tam 6 yıl sonra ekranlara geri döndü. İnternet dizisi olarak kaldığı yerden devam eden dizi heyecan dolu yeni bölümleriyle BluTv ekranlarında yayınlanıyor. Bu hafta 5. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan dizide,  Behzat komiser ve ekibi yeni bir cinayetin peşine düşecek. Peki 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

BEHZAT Ç. 5. BÖLÜM NE ZAMAN? BLUTV

Behzat Ç. yeni bölümüyle 22 Ağustos perşembe günü saat 14 gibi BluTv ekranlarına gelecek. Behzat Ç. 5. bölümde, Behzat önderliğindeki cinayet büro esrarengiz bir şekilde ölen sosyal medya fenomeninin cinayetini araştıracak.


Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal ve Güven Kıraç gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor.

Yeni sezonda Ercüment'in kendisini cinayet büroya döndürmek için kurduğu oyunları araştıran Behzat, Ercüment’in yanı sıra sayısız cinayeti de aydınlatmaya çalışıyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR