Behzat Ç den Melih Gökçek Sözleri Behzat Ç yeni fragmanı

Yeni sezonda kısa süre içinde BluTV de başlayacak Behzat Ç. dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Behzat Ç.'nin yeni fragmanında Behzat Amir'in "Melih Gökçek" sözü dikkat çekti. Behzat Ç. BluTv ne zaman başlayacak? Yeni bölüm ne zaman?

Behzat Ç den Melih Gökçek Sözleri Behzat Ç yeni fragmanı
Yayın Tarihi: 13.07.2019 12:44:00

BluTv ekranlarının yeni dizisi Behzat Ç. kısa süre sonra başlıyor! Behzat Ç. dizisinin teaserları ve fragmanları dönmeye başlamıştı. Yeni fragman, geçtiğimiz saatlerde geldi. Behzat Ç. dizisinin yayınlanan yeni fragmanı yine olay oldu! 

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, yeniden başlıyor! BluTV ile ekranlara yeniden dönecek olan Behzat Ç. dizisinin yeni fragmanı olay oldu! Yayınlanan yeni fragmanda, Behzat Amir her şeyin değiştiğini anlatıyor. "Hiçbir şey bıraktığım gibi değil. Ekip dağıldı, Melih Gökçek bile gitti. bir Gençler (Gençlerbirliği), o da düştü çıktı." diyor.

BEHZAT Ç. DİZİSİNDEN YENİ FRAGMAN 




Behzat Ç'nin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. Özellikle de eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in isminin yer aldığı bölüm sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı. Behzat Amir, Hayalet ve yeni ekiple Cinayet Büro Amirliği'ne geri dönüyor. Karşısında yine Ercüment Çözer var...

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonuna dair bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlerle paylaşacağız. Yukarıdan Behzat Ç. dizisinin yayınlanan son fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR