Behzat Ç. hayranlarına üzücü haber Erdal Beşikçioğlu pürüzü

Behzat Ç. hayranlarına üzücü haber geldi. Behzat Ç. Blutv ekranlarında yayınlanması kesinleşti ancak Erdal Beşikçioğlu'yla ufak bir pürüz çıktığı öğrenildi. Fatih Artman ve Berkan Şal ikna edilemiyor.

Behzat Ç. hayranlarına üzücü haber Erdal Beşikçioğlu pürüzü
Yayın Tarihi: 19.04.2019 16:34:00

Hayranlarının bittiği günden beri başlamasını beklediği Behzat Ç. dizisi Netflix ve Blutv arasında çıkan kavgada gülen taraf Blutv olmuştu. Ancak yapımcı şirketle oyuncular arasında anlaşmazlıklar sürüyor.

Fatih Artman ve Berkan Şal kesin yok

Dizinin eski başrolleri Fatih Artman ve Berkan Şal'ın Erdal Beşikçioğlu'yla olan problemleri nedeniyle yeni sezonda ekranlarda olmayacağı kesinleşti. Özellikle Berkan Şal'ın çok yakını olmasına rağmen Şal anlaşmaya sıcak bakmadı. Fatih Artman başka problemleri nedeniyle Behzat Ç.'de yer almayacağı öğrenilmişti.

Erdal Beşikçioğlu pürüzü


Son olarak Behzat Ç. bir pürüz de Erdal Beşikçioğlu'ndan çıktı. Fatih ve Berkan'la konuşma kararı alan Behzat Ç. efsanesini canlandıran isim yapım şirketiyle problemler yaşıyor. Daha sete çıkmadan Behzat Ç. değişebileceği ve yeni bir oyuncuyla yola devam edilebileceği konuşuluyor. 

Nejat İşler ve İnanç Konukçu kesinleşti

Behzat Ç. kadrosunda kesin olaran anlaşılan isimler Ercüment Çözer karakteriyle Nejat İşler'le Hayalet karakteriyle İnanç Konukçu olduğu biliniyor. Dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstleniyor.

Behzat Ç. yakında Blutv'de. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR