Behzat Ç. Netflix dönüş tarihi belli oldu

Behzat Ç. Netflix dönüş tarihi belli oldu. İlk olarak okuyucularımıza duyurduğumuz Behzat Ç. haberi gerçek oldu. Netflix Behzat Ç. her konuda anlaştı. Behzat Ç. ekranlara dönüş tarihi de netleşti. İşte Behzat Ç. başlama tarihi.

Behzat Ç. Netflix dönüş tarihi belli oldu
Yayın Tarihi: 23.02.2019 13:20:00

İlk olarak okuyucularımıza duyurduğumuz Behzat Ç. haberi gerçek oldu. Blutv'nin yaptığı anketle hangi eski dizileri geri çekmemizi istersiniz sorusunda uzak ara birinci olan behzat Ç. Blutv dönecek iddiaları vardı. Ancak Behzat Ç. dizisi için son anda araya giren Netflix hazır senaryosuyla diziyi kabul etti.

Behzat Ç. Netflix ne zaman başlayacak?

Yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Behzat Ç. çekimlere başlıyor. Netflix Platformu üzerindne Behzat Ç. dizisini izleme tarihi Ekim 2019 olarak görülüyor. Ekim 2019 yeni sezonuyla Behzat Ç. ekranlara geri dönüyor.


Seda Bakan hamile 

Dizide Eda karakterini canlandıran Seda Bakan'ın hamile olması nedeniyle senaryo da ufak bir değişikliğe gidilecek. Eda ve Harun'ın bir erkek çocukları olacak ve ikilinin bebek büyütme sahneleri ekranlara gelecek.

Son gelen bilgilere göre İnanç Konukçu, Vurgun dizisinden ayrılarak Behzat Ç. oynamayı kabul etti. Böylelikle tüm ekip Behzat Ç. dizisinde yeniden yer alacak. Behzat Ç. Ekim 2019'da Netflix'te. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR