Bella Hadid ve Stella Maxwell Hakkında Bomba İddia

Victoria Secret mankenlerinin Londra'daki bir defileden sonra düzenlenen partide 'ateşli biçimde' öpüştüğü ileri sürüldü.

Bella Hadid ve Stella Maxwell Hakkında Bomba İddia
Yayın Tarihi: 22.03.2018 13:25:00

Victoria Secret’in iki güzel meleği Bella Hadid ve Stella Maxwell’in yakınlaşması İngiliz magazini basınına bomba gibi düştü. 




Dünyada magazin gündemi bu haberle çalkalanıyor! İngiliz The Sun Gazetesi'nin haberine göre; Victoria's Secret modelleri Bella Hadid ile Stella Maxwell'in, yıllardır yakın arkadaş oldukları biliniyor. İkilinin 2015 yılında LOVE dergisi tarafından Londra’nın popüler eğlence mekanlarından biri olan  Loulou’s’da  katıldıkları partide bir masada oturarak sadece birbirleriyle ilgilenip, yakınlaşarak çevredeki bakışlara aldırmadan öpüştüklerini iddia edildi. 



Hadid ve Maxwell'in uzun süredir yakın arkadaş oldukları, beraber tatile, partilere ve davetlere katıldıkları biliniyordu. Haberde genç mankenlerin o zamanlar şimdiki kadar ünlü olmadıklarına ama şimdi daha dikkatli davrandıklarına dikkat çekildi. Aradan üç yıl geçmesinin ardından Amerika’daki ulusal bir gazete iki mankenin tekrar bir araya geldiğini ve ilişki yaşadığını gündeme getirdi. Dünyaca ünlü mankenler ise 'yakınlaşma' iddiası hakkında sessiz kaldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR