Benim Adım Melek dizisinde Melek'in hastalığı ne? Melek ölecek mi

TRT1'in geçtiğimiz haftalarda başlayan çarşamba dizisi Benim Adım Melek gerek hikayesi gerek oyuncularıyla büyük bir çıkış yakaladı. Diziyi büyük bir dikkatle izleyen herkes ise Melek'in hastalığını merak ediyor. Haliyle Benim Adım Melek dizisinde Melek'in hastalığı ne? Melek ölecek mi aranıyor.

Benim Adım Melek dizisinde Melek'in hastalığı ne? Melek ölecek mi
Yayın Tarihi: 16.10.2019 11:48:00

TRT1'in iddialı yeni dizisi Benim Adım Melek bu akşam 4. bölümüyle ekranlara gelecek. Önceki bölümlerde çocuklarını alarak baba ocağına dönen ve zaman zaman bayılan Melek'in durumu izleyenleri endişelendirdi. Hal böyle olunca Benim Adım Melek dizisinde Melek'in hastalığı ne? Melek ölecek mi? her yerde aranmaya başladı. 

Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Ece Özdikici ve Rabia Soytürk'ün paylaştığı dizide Melek karakteri yaşadıkları karşısında dik duruşu ve mücadelesiyle herkesin beğenisini kazanıyor. İşte dizide Melek'e başarılı oyuncu Nehir Erdoğan hayat veriyor.



Benim Adım Melek Melek'in hastalığı ne?


Dizide Gaziantep'te evleneceği gün Alpay'la Almanya'ya kaçan ve sonrasında bu konuda büyük pişmanlık duyan Melek yıllar sonra baba ocağına geri döner. Çünkü Melek hastadır ve çocuklarını emanet edebileceği tek kişi annesidir. Peki Melek'in sağlık sıkıntısı ne?

Melek'in hastalığı 2. dereceden lenf kanseridir. Almanya'da ilk kez bayıldıktan sonra doktora giden Melek hastalığını orada öğrendi.

Benim Adım Melek dizisi Melek ölecek mi?

Melek'in hastalığı erken teşhis edildiği için tedavisi mümkündür. Ancak doktor hemen tedaviye başlamasını önermiştir. Öte yandan Melek'in dizinin ana karakteri olduğunu düşünürsek ölmesi pek de mümkün görünmüyor. Yani Melek tedavi olup iyileşecektir. 

Benim Adım Melek yeni bölümleriyle her çarşamba TRT1'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR