Benim Adım Melek dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Dram yüklü bir dizi geliyor

TRT1'in Üs Yapım imzalı yeni dizisi Benim Adım Melek'in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici bir fragmanla herkesi heyecanlandıran dizi sezona damgasını vuracak gibi görünüyor. Peki Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler, konusu ne? Hangi gün yayınlanacak? İşte detaylar...

Benim Adım Melek dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Dram yüklü bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 21.08.2019 09:16:00

TRT1'in iddialı yeni dizisi Benim Adım Melek'in ilk fragmanı yayınlandı. Etkileyici bir tanıtımla izleyenleri heyecanlandıran dizinin tanıtım müziği de bir o kadar beğenildi. Ferdi Tayfur'un "Ben de özledim" şarkısının kullanıldığı fragmanda Nehir Erdoğan bir hayli öne çıktı. Hal böyle olunca Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak? Oyuncuları kimler, konusu ne? 

Yapımcılığını Üs Yapım'ın üstlendiği dizinin başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk ve Şerif Sezer paylaşacak. 

Senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. 



Benim Adım Melek dizisinde Gaziantep'te doğan büyüyen sonrasında aşık olup İstanbul'a giden Melek'in dram yüklü hikayesini anlatıyor. 

Eylül ayında başlaması beklenen dizinin günü ise henüz netleşmedi. Ancak Diriliş Ertuğrul'un bitmesinin ardından dizi çarşamba akşamlarına yazılabilir. 


BENİM ADIM MELEK İLK FRAGMAN ÇOK BEĞENİLDİ 

Sosyal mecrealarda Benim Adım Melek dizisinin ilk tanıtımını yorumlayan izleyiciler Nehir Erdoğan'ın böyle bir dizide gördükleri için çok mutlu olduklarını söylediler. 

Öte yandan dizinin Gaziantep'te geçmesi herkesin aklına Nehir Erdoğan'ın başrolünde oynadığı yabancı damat dizisini getirdi. 

SOSYAL MEDYASI ZAYIF

Öte yandan Benim Adım Melek ile ilgili en önemli detay sosyal medyaya önem verilmemesi. Halbuki dizilerin reytinglerinden daha önemli bir hal almaya başlayan sosyal medya yansıması artık her yapım için büyük önem arz ediyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR