Benim Adım Melek izlendi mi tuttu mu? Erken final mi yapacak

TRT1'in geçtiğimiz hafta başlayan yeni dizisi Benim Adım Melek bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelecek. İlk bölümüyle fena reytingler elde etmeyen Benim Adım Melek izlendi mi tuttu mu? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Benim Adım Melek izlendi mi tuttu mu? Erken final mi yapacak
Yayın Tarihi: 2.10.2019 16:39:00

Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un kaleme aldığı Benim Adım Melek dizisinin yapımcılığını Üs Yapım üstleniyor. Geçtiğimiz hafta 1. bölümüyle Total'de 8. olan AB'de 5. olan Benim Adım Melek bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Oldukça zor bir günde dişli rakiplerle mücadele eden Benim Adım Melek beğenildi mi? Erken final yapar mı? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları kısaca yanıtladık.



Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar ve usta oyuncu Şerif Sezer de yer alıyor. Gelelim dizisinin konusuna...

Anneliğin tüm zorluklara rağmen ayakta kalmak olduğunu vurgulayan yeni dizide Melek adından bir kadının 3 çocuğu ile hayata yeniden başlaması ve onlarla birlikte verdiği yaşam mücadelesi anlatılıyor.



BENİM ADIM MELEK TUTTU MU? ERKEN FİNAL YAPAR MI


İlk bölümüyle dram yüklü hikayesi ve Gaziantep'in harika manzarasıyla çok beğenilen Benim Adım Melek; Star'da Kuzgun, ATV'de Sen Anlat Karadeniz ve Kanal D'de Afili Aşk dizisiyle reyting yarışına girdi. Bu yarıştan da izleyici kitlesi olan rakiplerine göre alnı ak çıkan yeni dizi Kuzgun dizisini alt etti bile.

Çünkü reytingleri başladığından beri kötü seyreden Kuzgun, kasım ayı gibi erken final yapacak. Peki aynı durumu Benim Adım Melek dizisi de yaşar mı?



Bu durum önümüzdeki haftalarda ayyuka çıkacaktır. Çünkü çarşamba akşamına daha ATV'de Diriliş Osman ve FOX'da Kurşun dizileri gelecek. Böylece rekabet daha da artacak. Tabii bu durumdayeterli başarıyı yakalayamayan elenecek. 

Öte yandan kanallar dizilerin erken final yapıp yapmayacağına ilk 4 bölümden sonra karar veriyor. Yani Benim Adım Melek için böyle bir durum henüz söz konusu değil. Ancak dizi eleştiriler alır ve reytingleri düşerse tehlike çanları çalmaya başlayacaktır. 

Benim Adım Melek yeni bölümleriyle her çarşamba TRT1'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR