Benim Tatlı Yalanım Tolga kimdir? Suna’nın çocukluk aşkı Aksel Bonfil nereli

Star TV'nin çok sevilen yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım bu hafta 10. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bir karakterin dahil olacağı yeni bölümde Suna'nın çocukluk aşkı Tolga fırtına etkisi yaratacak. Hal böyle olunca Benim Tatlı Yalanım Tolga kimdir? Gerçek adı ne çok merak edildi. İşte detaylar...

Benim Tatlı Yalanım Tolga kimdir? Suna’nın çocukluk aşkı Aksel Bonfil nereli
Yayın Tarihi: 20.08.2019 17:48:00

Star TV'nin fenomen yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım bir hafta aranın ardından 10. bölümüyle ekranlara gelecek. Başrollerini Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'nın paylaştığı Benim Tatlı Yalanım'a bu bölümde Suna'nın çovukluk aşkı Tolga damgasını vuracak. Suna'nın yıllardır görmediği Tolga üsteğmen olarak onun karşısına çıkacak. Suna'nın büyüyüp güzelleştiğini düşünen Tolga ise Nejat için büyük bir rakip olacak. Yakışıklı oyuncu Aksel Bonfil'in canlandırdığı Tolga ise çok yakışıklı bulundu. Herkes Benim Tatlı Yalanım Tolga kimdir? Gerçek adı ne? Suna'nın çoukluk aşkı Aksel Bonfil kaç yaşında nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk. 



BENİM TATLI YALANIM TOLGA KİMDİR? GERÇEK ADI NE

Diziye 10. bölümde dahil olacak Tolga karakteri, Suna'nın çocukluk aşkıdır. Büyüyüp üsteğmen olan Tolga, Suna'nın büyüyüp güzelleştiğini düşünmektedir. Suna ile Nejat'ın arasında kıskançlık krizlerine sebep olacak Tolga'ya dizide Aksel Bonfil hayat verecek. 




BENİM TATLI YALANIM AKSEL BONFİL KİMDİR? NERELERDE OYNADI?


1989 yılında İzmir'de doğan Aksel Bonfil; daha önce Adı Mutluluk, Seviyor Sevmiyor, Kiraz Mevsimi, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Bir Kurabiye Masalı, Güneşi Beklerken, Aşk Laftan Anlamaz ve Söz gibi projelerde senaristlik yapmıştır. 

Senaryo yazarlığının ardından oyunculuğa geçiş yapan Bonfil, ilk olarak 2017 yılında Gupse Özay ile birlikte Deliha 2 filminde başrol oynamıştır. 

Sonrasında Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Kelebeğin Rüyası'nda kısa roller alan yakışıklı oyuncu ATV ekranlarında yayınlanan Kocaman Ailem dizisinde Demir karakterine hayat vermiştir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR