Beren Saat Engin Akyürek ve Ozan Güven FOX TV yeni dizisinde!

Fox TV yeni dizisinden ipuçları geldi. Beren Saat, Engin Akyürek ve Ozan Güven Fox TV yeni dizisinde rol alacak. Beren Saat'in yeni dizisinde Engin Akyürekle başrollerde yer alacak.

Beren Saat Engin Akyürek ve Ozan Güven FOX TV yeni dizisinde!
Yayın Tarihi: 12.10.2018 14:57:00

Beren Saat ekranlara geri dönüyor. Beren Saat, Engin Akyürek ve Ozan Güven başrollerinde yer alacağı yeni dizinin detayları ve kanalı belli oldu. Adı bir çok dizide yer alsada sürpriz projeyle ekrana dönmeye hazırlanan Beren Saat, Engin Akyürekle başrollerde yer alacak.

Beren Saat ve Engin Akyürek şimdiden heyacan uyandırdı!

Beren Saat'in yeni dizisi uzun zamandır bekleniyordu. Beren Saat'in partneri de hayranlarının çok yakıştırdığı Engin Akyürek olması çok sevindirdi. Engin Akyürek yeni dizisinde Beren Saat partnerliği hayranları tarafından mutlulukla karşılandı. Hatırla Sevgili, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerde yer aldıkdan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kösem Sultan karakterini canlandırak ekranlara ara veren Beren Saat setlere ses getirecek bir işle dönüyor.

Büyük bomba Ozan Güven!


Fi Çi Pi performansıyla çok sevilen Ozan Güven, Jet Sosyete dizisinde 1 bölüm konuk oyuncu olarak yer almıştı. Ozan Güven Fi Çi Pi ve Arif v 216 filminde yer aldıkdan sonra ününe ün katmıştı. Beren Saat ve Engin Akyürek'i kavuşturmayacak kötü adam rolüyle ses getirecek. 

Aralık 2018'de Kasım'da! 

Karga 7 Pictures tarafından FOX TV için hazırlanan Amerikan yapımı Suits filminin yerli versiyonu ekrana gelecek yapım Kasım ayında setlere çıkacak ve Aralık ayında ekranlarda olacak.

Boxer Dergisi Özel - Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR