Beren Saat ve Kenan Doğulu arasındaki krizde sona gelindi! Ünlü çift kararını verdi

5,5 yıllık evliliklerinde uzun bir süredir kriz yaşayan ve ayrı evlerde kaldıkları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu arasındaki ayrılık da sona gelindi. İddialara göre ünlü çift kararını verdi. Peki Beren Saat ve Kenan Doğulu ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Beren Saat ve Kenan Doğulu arasındaki krizde sona gelindi! Ünlü çift kararını verdi
Yayın Tarihi: 4.10.2019 11:22:00

2014 yılında Los Angeles'da evlenen Beren Saat ve Kenan Doğulu mutluluklarıyla dudak ısırtıyordu. Gözlerden uzak sade ilişkileriyle herkesin takdirini kazanan çifte geçen kışdan bu yana nazar değdi. 

Beren Saat'in doğum gününde vefat eden eski sevgilisiyle olan fotoğrafını paylaşmasıyla başlayan kriz süreci aylardır devam etti. Araya boşanma, aldatma iddiaları da girerken son olarak Beren Saat'in Fransız DJ Maga ile aşk yaşadığı ortaya atılmıştı. İkilinin birlikte çekilmiş fotoğrafları da çok konuşulurken ünlü çiftin 5 aydır farklı evlerde yaşaması da iddiaları kuvvetlendirmişti. Artık boşanmaları beklenen Doğulu ve Saat'ten mutlu haber geldi.

AYRILIK YOK BARIŞ VAR

Bugün 2. Sayfa'nın haberine göre uzun zamandır magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu barıştı. Hatta Beren Saat 5 ay önce eşyalarını alıp çıktığı evine geri döndü. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR