Beş Farklı Kombin Önerisi

Erkekler dolabının karşısına geçip, saatlerce kıyafet seçmeyi ve kombin yapmayı sevmiyor. Stil sahibi ve karizmatik görünmek için ise doğru kombin yapmak şart!

Beş Farklı Kombin Önerisi
Yayın Tarihi: 10.04.2018 15:04:00

Bahar ve yaz aylarında çok uğraşmadan özenli görünmek isteyen erkekler için Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi herkesin dolabında olan anahtar parçalarla 5 farklı kombin önerisini hazırladı.

Erkekler kadınlar kadar dolabın karşısında vakit geçirmeyi sevmiyor. Onlar için az parçayla çok kombin yapacakları anahtar parçaların dolaplarında olması oldukça önem taşıyor. Faruk Sağın Stil Danışmanlığı ekibi, sezonun öne çıkan desen ve renklerine bir arada yer veren, az parça ile 5 farklı kombinasyon seçeneklerini sunuyor.

Beyaz Pantolon:
Bahar aylarının gelmesi ile birlikte erkeklerin gardırobunda en hit parçalardan biri de beyaz pantolonlar. Beyaz rengi doğal bir görünüm ve sokak stili için bej renk ve kahverengi ile kombin edebilirsiniz. Özellikle iş yaşantınızda bu renkler sizi oldukça şık gösterecek. Bu tip kombinlerde farklı renk aksesuar seçimiyle dikkati aksesuarlarınıza ve ayakkabınıza da çekebilirsiniz.



Kurtarıcı Ceketler:
Ton sür ton modasına uymak istemeyen ve smart casual görüntü isteyen erkekler ise beyaz pantolonlarını, desenli ceketler ile birleştirerek, klasik çizgiye rafine bir dokunuş ekleyebilirsiniz. İlhamını soft tonlardan alan keten ve pamuk gömleklerle kombinasyonlarınızı zenginleştirebilirsiniz.




Aynı Kombin Farklı Yorum:
Faruk Sağın erkeği rahat kombinlenebilir coton ceketler ve gömlekler ile modernize edilmiş ekose detaylar ile yaza merhaba diyor! Fonksiyonel kesimler ile yorumlanan viskon ve koton dokular yazın hafifliğini hissettiriyor.



Spor Şık:
Yazın renklerini spor ve şık formlarıyla birleştiren Faruk Sağın koleksiyonu modern ve canlı parçalar sunuyor. Slim fit kesimli paçası bilekte biten pantolonların yazın en iyi tamamlayıcısı beyaz sade spor ayakkabılar.



Smart Kombinasyonlar:
Faruk Sağın erkeği gezgin ruhunu modern ve çağdaş tarzıyla VOUS koleksiyonuyla yansıtıyor. Gökyüzünün farklı tonlarını ceket, triko, gömlek ve pantolonlarınızda bir araya getirebilirsiniz. Toprak tonlarıyla lacivertin uyumlu birlikteliğini bir arada kullanabilir ve sade ve şık bir görünüm yaratabilirsiniz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR