Beşiktaş - Göztepe maçı Ne zaman? Hangi kanalda

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta sezonu 2. haftasında Beşiktaş Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta oynanacak? Beşiktaş Göztepe maçı hangi kanaldan yayınlanacak şifreli mi şifresiz mi? Tüm bu soruların yanıtı araştırılıyor.

Beşiktaş - Göztepe maçı Ne zaman? Hangi kanalda
Yayın Tarihi: 22.08.2019 16:16:00

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon 2. haftasında Beşiktaş, evinde İzmir ekibi Göztepe'yi ağırlıyor. Yeni haftanın açılış maçında Beşiktaş ile Göztepe kozlarını paylaşacak! Zorlu maç öncesi futbol severler Beşiktaş - Göztepe maç detaylarını araştırmaya başladı. Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman hangi kanalda? Cevabı haberimizde...

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Sivasspor deplasmanından 3-0'lık ağır bir yenilgiyle dönen Kartal, 2. haftada Vodafone Park'ta Göztepe'yi ağırlıyor. Abdullah Avcı'lı Beşiktaş, Göztepe karşısında mutlak 3 puan için sahada olacak. İzmir ekibi Göztepe de 2. haftada galibiyetle tanışmak istiyor. 

Beşiktaş - Göztepe Maçı Ne Zaman, Hangi Gün, Saat Kaçta?

Süper Lig'de 2. hafta Beşiktaş - Göztepe maçı 23 Ağustos Cuma akşam saat 20:00'da başlayacak. Beşiktaş - Göztepe maçı Vodafone Park'ta oynanıyor. Yeni sezonun ilk maçı oynanacak olan Vodafone Park'ta Beşiktaşlı taraftarlar Göztepe maçında tribünleri dolduracak.

Beşiktaş Göztepe maçı Hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi şifresiz mi?


Beşiktaş Göztepe maçı, yayıncı kuruluş Bein Sports HD 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. Futbol severler Beşiktaş Göztepe maçını Bein abonelikleriyle canlı olarak seyredebilecekler.

Beşiktaş'ta Sakatlıklar Can Sıkıyor 

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Burak Yılmaz, Enzo Roco, Atiba Hutchinson, Domogoj Vida, Göztepe maçında forma şansı bulamayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı, Göztepe karşısında ilk 11'i kurarken zorlanacak.

Beşiktaş - Göztepe Maçı Muhtemel İlk 11'ler 

Beşiktaş: Karius - Gökhan, Medel, Ruiz, Rebocho, Oğuzhan, Dorukhan, Boyd, Ljajic, Lens, Güven

Göztepe: Beto - Gassama, Sanneh, Titi, Leo, Poko, Castro, Deniz, Serdar, Yasin, Eren

Beşiktaş'ın yeni transferi N'Koudou Forma Giymesi Beklenmiyor

Beşiktaş'ın Tottenham'dan transferi 24 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusu Kevin N'Koudou'nun Göztepe maçında forma giymesi beklenmiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR