Beşiktaş Ankaragücü maçını izle Bein Sports 1 Şifresiz Ligtv BJK Ankaragücü canlı maç izle

Beşiktaş Ankaragücü maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Beşiktaş Ankaragücü maç izle! Beşiktaş Ankaragücü Bein Sports 1 maç yayını. Şifresiz Beşiktaş Ankaragücü maç izle! Beşiktaş Ankaragücü canlı maç izle. Beşiktaş Ankaragücü Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Beşiktaş Ankaragücü Bein Sports 1

Beşiktaş Ankaragücü maçını izle Bein Sports 1 Şifresiz Ligtv BJK Ankaragücü canlı maç izle
Yayın Tarihi: 6.03.2020 19:25:00

Beşiktaş Ankaragücü maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Beşiktaş Ankaragücü maç izle! Beşiktaş Ankaragücü Bein Sports 1 maç yayını. Şifresiz Beşiktaş Ankaragücü maç izle! Beşiktaş Ankaragücü canlı maç izle. Beşiktaş Ankaragücü Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Beşiktaş Ankaragücü Bein Sports 1 maç izle.

Beşiktaş Ankaragücü canlı maç izle!

Beşiktaş Ankaragücü maçını izle! 6 mart 2020 cuma günü Beşiktaş Ankaragücü donmadan maç yayını. Kesintisiz Beşiktaş Ankaragücü maç izle! Beşiktaş Ankaragücü şifresiz maç yayını. Donmadan Beşiktaş Ankaragücü maçı izle! Beşiktaş Ankaragücü Bein Sports 1 maç izle! Beşiktaş Ankaragücü Canlı maç izle!

Beşiktaş Ankaragücü donmadan maç yayını!

Beşiktaş Ankaragücü maçı kesintisiz Bein sports 1 ekranlarında yayınlanıyor. Şifresiz Bein Sports 1 izle digitürk Play ekranlarında yayınlanıyor. Beşiktaş Ankaragücü şifresiz Digitürk Play adresinden hd olarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Karius, Lens, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, Boyd, Boateng, N'Koudou, Burak

MKE Ankaragücü'nün ilk 11'i: Ricardo, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Atilla, Faty, Lukasik, Michalak, Sedat, Rodrigues, Orgill

Beşiktaş'ta sakatlık şoku!


Beşiktaş'ta son dakika sakatlık şoku. Douglas'dan dün gelen haber sonrası Gökhan Gönül'ün iyileştiği haberi gelmişti. Ancak Gökhan Gönül maç önces hafif sekmesi nedeniyle sakatlandı. Beşiktaş'ta son dakika kadroya Lens alındı ve sağ bekte oynayacak.

Boyd herkesten aldı!

Sağ bekte Necip Uysal ve Rıdvan gibi isimler yer alıp Lens ileri uçta oynayabilirdi. Geldiği günden beri şansları en kötü kullanan isim olan Diaby ile Adem Ljajic Sergen Yalçın döneminde formayı unuttu. Zor maçta geçen hafta 10 numara da oynayan Boyd ile devam eden hoca ona çok güveniyor. Boyd ve Lens arkalı önlü forma giyecek.

Boateng taraftarı önünde uçuyor

Siyah beyazlı ekibin tribünlerinde boateng çok sevildi. Yeni transfer skora direk olarak etki edip 6 puan kazandırdı siyah beyazlı taraftar bunu unutmadı. Bugün doğum günü olan Boateng, 33 yaşına girdi ve taraftar doğum gününü maç öncesi kutladı.

Gözler ve akıl derbide!

Beşiktaş'ın hesapları çok ince. Siyah beyazlı ekip Sivasspor Galatasaray oynayacağı haftayı 3 puanla açarsa lidere 3 puan yaklaşacak ve 5 puan fark kalacak. Avrupa biletini cebe koymak isteyen kartal, Galatasaray'ı da yenerek şampiyonluğa kalan 8 haftada ortak olmak için hiç bir engel yok.

5 isim çok riskli!

Siyah beyazlılarda 6 isim kart sınırı içinde. Ancak Beşiktaş'ta sahada beş isim kart görmesi halinde derbide forma giyemeyecek. İlk olarak Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Atiba çok dikkat etmesi gerekirken Boyd ve N'koudou kart görmesi durumunda derbide forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta yedek Umut Nayir'de sınırda ve dikkat etmesi gerekiyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR