Beşiktaş Gençlerbirliği deplasmanından eli boş döndü

Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Beşiktaş sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş Gençlerbirliği deplasmanından eli boş döndü
Yayın Tarihi: 13.10.2017 22:15:00

Spor Toto Süper Lig'de milli aranın ardından Beşiktaş, haftanın açılış maçında Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Şampiyonlar Ligi grup maçında Monaco ile oynayacağı karşılaşma öncesi moral depolamak isteyen Kartal, Ankara'da gülemedi.

BEŞİKTAŞ'A KIRMIZI KART ŞOKU

Maça istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, 16. dakikada Vedat Muriqi'nin golüyle sarsıldı. Gençlerbirliği deplasmanında ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Siyah-Beyazlılar'da, ikinci yarıda oyuna giren Ryan Babel 48. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Böylece Babel, önümüzdeki hafta Siyah-Beyazlıların Başakşehir ile oynayacağı maçta cezalı duruma düştü.

Kart sonrası sahada baskısını artıran Beşiktaş istediği gol şansını bulamadı. Mücadelenin 73. dakikasında, Gençlerbirliği kontra atağında Aleksandar Scekic'in pasında savunmadan seken topu Rantie, Fabri'den önce savunma arkasında pasını verdi ve Scekic, topu boş ağlara gönderdi. Karadağlı milli oyuncu Aleksandar Scekic, bu sezon Süper Lig'deki dördüncü maçında ilk golünü kaydetti.


KARTAL GOL ŞANSINI PENALTIDAN BULDU

Sahada bir türlü gol şansı bulamayan Siyah-Beyazlılar'da, maçın 87. dakikasında rakiplerinden sıyrılan Ricardo Quaresma, ceza sahasında yerde kaldı. Maçın hakemi Halis Özkahya bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun gerisine Cenk Tosun geldi ve Ankara'da farkı 1'e indiren golü kaydetti.

Sekizinci haftanın açılış maçında Ankara ekibi, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR