Beşiktaş Mohamed Elneny transferini KAP'a bildirdi! Elneny Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Arsenal'den transfer ettiği orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'i KAP'a bildirdi! Beşiktaş'tan Elneny açıklaması geldi! Elneny kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide forma giyiyor, daha önce hangi takımlarda oynadı? Elneny bonservisi ve yıllık maaşı ne kadar? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş Mohamed Elneny transferini KAP'a bildirdi! Elneny Beşiktaş'ta
Yayın Tarihi: 31.08.2019 13:15:00

Beşiktaş, Arsenal'den transfer ettiği Mohammed Elneny için KAP açıklamasını yapıyor. Twitter'den #ComeToBeşiktaş etiketi paylaşıldı ve sıradaki transfer açıklaması Elneny için yapılacak. ElNeny dün akşam Beşiktaş için İstanbul'a iniş yaptı. Arsenal'den kiralanan Elneny'nin transfer detayları merak ediliyor.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Elneny, dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na geldi. Bugün Beşiktaş için sağlık kontrollerinden geçen Elneny, Beşiktaş ile resmi sözleşme imzaladı! Beşiktaş Elneny'i Arsenal'den 1 yıllığına kiraladı.

Mohamed Elneny Kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide forma giyiyor?


Mohamed Elneny 27 yaşında. Defansif orta saha rolünde forma giyen yıldız oyuncu İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyiyor. Beşiktaş, Elneny'i 1 yıllığına kiraladı. Mısırlı yıldız oyuncu 2015-2016 sezonunda Basel'den Arsenal'e transfer oldu ve uzun yıllardır Arsenal forması giyiyor. 

Mohamed Elneny Beşiktaş transfer Maliyetleri

Beşiktaş 1 yıllık kiraladığı Mohamed Elneny'e yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Elneny için Arsenal'e herhangi bir kiralama ücreti ödenmeyecek.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR