Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maç özeti izle Senenin maçı Bein Sports maç özetleri

Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maç özeti izle. Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maçın geniş özeti ve golleri seyret. BJK TS 2 2 maç özeti izle. Süper Lig'de haftanın maçı rekor kırdı. Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maç özeti ve golleri sizlerle. Bein Sports maç özetleri sizlerle.

Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maç özeti izle Senenin maçı Bein Sports maç özetleri
Yayın Tarihi: 22.02.2020 21:49:00

Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maç özeti izle. Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maçın geniş özeti ve golleri izle. BJK TS 2 2 maç özeti izle. Süper Lig'de haftanın maçı rekor kırdı. Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maç özeti ve golleri sizlerle. Bein Sports maç özetleri sizlerle.

Beşiktaş Trabzonspor 2 2 maç özeti izle!

Süper Lig'de ligin kaderi son dakika yine adeta değişti. Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattığı maçta ikinci yarı adeta show yaptı. Barcelona gibi oynayan Beşiktaş, zorlu maçı kazanmayı başaramadı. Beşiktaş Trabzonspor maçı sonrası altın değerinde 3 puanı kaçıran taraf olan Beşiktaş 90'da adeta yıkıldı. Trabzonspor 45 puanla 1. sıraya yükselirken Beşiktaş puanı 37 çıkarttı.

Sörloth yine attı

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Trabzonspor, Sivasspor maçında olduğu gibi yine Alexander Sörloth golüyle 5. dakika 1-0 öne geçti. Sörloth ligde 18 golünü atarken 16 farklı takıma gol atmayı başardı.

Beşiktaş United!

İkinci yarı fırtına gibi başlayan beşiktaş, 57. dakika Kevin Prince Boateng golüyle 1-1 yakalarken, Domogaj Vida 64. dakika da sahneye çıktı ve skoru 2-1 getirdi. Beşiktaş bir çok fırsatta kaleci Uğurcan bugün müthiş oynadı.

Sörloth 90'da sahnede!

Sayısız gol pozisyonu ve boş kaleleri atamayan Beşiktaş adeta şok yaşadı. 90+1'de Sörloth tekrar sahneye çıktı ve maçın kaderini değiştiren adam oldu.

Sörloth ilk golünü tıkla - izle


Boateng golünü tıkla - izle

Vida'nın golünü tıkla - izle

Sörloth ikinci golünü tıkla - izle

Beşiktaş 2-2 Trabzonspor maç özeti (Birazdan)

Lens formayı kaptı!

Sergen Yalçın'ın hiç bir isme tahammülü yok. İlk olarak Adem Ljajic'i gelir gelmez kadroya almamış, şimdide haftalardır kötü giden Diaby'den formayı almayı başardı. Beşiktaş'ta Diaby formayı çıkarttı ve Lens formayı kaptı. Sergen Yalçın Ozan Tufan ve Merih Demiral gibi yıldızları kazanmakta muhteşem bir hoca. Aynı şekilde Oğuzhan gitmesin diye çok beklemiş ancak Oğuzhan gitmişti. Şimdi sihirli dokunuş Lens olabilir mi bekleyip göreceğiz. Lens ikinci yarı yerini Diaby bıraktı.

Boateng kaderi!

Sergen Yalçın ne kadar ses getirdiyse tüm dünyanın tanıdığı Kevin Prince Boateng gözler çevrildi. Bir maç harikalar yaratan, 3-4 maç sahalarda olmayan Boateng, gol yada kendisini kaleye tanımlayacak oyuncu olarak lanse ediliyor. Santrafor da değil forvet arkası da olmayna Boateng, serbest şekilde ne yapacağı merak ediliyor. Herşeyden biraz olan Boateng tam tanımlanmıyor ancak yine maça damga vuracak gibi duruyor. Boateng 2. İnönü maçında gol atmayı başardı.

Sturridge ve Doğan formayı kaptı!

Trabzonspor'da kart cezalısı Mikel ve sakatlanan Nwakaeme sonrası kim forma giyecek sürprizi vardı. İlk büyük sürpriz Doğan'dan geldi. Obi Mikel yerine Doğan Erdoğan formayı Abdülkadir Parmak'tan kaptı. Yusuf Sarı'dan formayı alan ekuban değil Sturridge oldu.  İki isimde bekleneni veremedi ve ikinci yarı peş peşe oyundan çıktılar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR