Beşiktaş yardımcı antrenörü Orhan Ak İstifa etti!

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak istifa etti! Orhan Ak'ın istifası bu kez kabul edildi! Beşiktaş taraftarıyla sorun yaşayan Orhan Ak Beşiktaş'tan ayrıldı! Son Dakika Orhan Ak Beşiktaş'tan istifa etti!

Beşiktaş yardımcı antrenörü Orhan Ak İstifa etti!
Yayın Tarihi: 22.08.2019 13:12:00

Beşiktaş'ta taraftarların takımda görmek istemediği ve birçok kez sorun yaşadığı Orhan Ak, istifa etti! Teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan ve Başakşehir'den bu yana Abdullah Avcı'yla görev alan Orhan Ak, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ın başına geçmesinin ardından Beşiktaş'a gelmişti.

Daha önce hazırlık kampında oynanan bir hazırlık maçında tribünlerdeki Beşiktaş taraftarı sahaya atlamış ve yedek kulübesinde oturan Orhan Ak'ın üzerine yürümüş, olaylar büyümüştü. Son olarak Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Sivasspor karşılaşmasında da tribünlerin protesto ettiği Orhan Ak, yedek kulübesinden ayrılarak tribüne çıkmıştı. 

Orhan Ak, Beşiktaş Camiasına Ayrılık Mesajı Yayımladı! 


"Büyük Beşiktaş camiasının dikkatine" diye başlayan açıklamada, "Bugün itibarıyla Beşiktaş Jimnastik Kulübündeki görevimden istifa ediyorum. Geldiğimiz ilk günden beri kader birlikteliği yaptığım hocam Sayın Abdullah Avcı ile birlikte Beşiktaş Futbol Kulübünün menfaatleri doğrultusunda çalışarak kulübümüzü şampiyonluğa ulaştırmayı hedefledik." ifadeleri yer aldı. "Bu süreçte malum olduğu üzere sosyal medyada bazı taraftarlarımızdan gelen istifa çağrılarını yakından takip ettim." ifadesini kullanan Orhan Ak, şunları kaydetti: "Bu olumsuzluğa istinaden kulübümü, başkanımızı ve hocamızı zor durumda bırakmamak adına takımımızdaki görevi bırakmak için birkaç kez hocamıza danıştım. Bu talebime karşın hocamızın isteği doğrultusunda, 'üzerimdeki büyük hatırına istinaden' kulübümüzdeki görevime devam ettim. Bundan dört sene öncesinde yaşanan tamamen şahsi bir reaksiyonun, tüm Beşiktaş taraftarına gösterilmiş bir tepki gibi yansıtılması üzerine özür açıklamasında da bulundum." ifadelerini kullanan Orhan Ak Beşiktaş'tan resmen istifa etti! 

Başkan Orman Orhan Ak'ın İstifasını Kabul etti! 

Daha önce de 2 kez istifa etmeyi düşünen ancak Yönetim ve teknik direktör Abdullah Avcı tarafından vazgeçirilen Orhan Ak'ın bu istifası, Beşiktaş yönetimi tarafından kabul edildi. Ayrılık resmileşti. Orhan Ak, artık Beşiktaş'ta görev almayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR