"Beşiktaş'a Sezon Sonu Abdullah Avcı Gelecek" İddialarına Orman'dan Yanıt Geldi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başakşehir Teknik Patronu Abdullah Avcı ile bir yemekte görüştüğü ve Beşiktaş'ın başına gelmesine sıcak baktığı iddialarına yanıt verdi.

"Beşiktaş'a Sezon Sonu Abdullah Avcı Gelecek" İddialarına Orman'dan Yanıt Geldi
Yayın Tarihi: 24.02.2018 18:55:21

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e farklı mağlup olan ve Süper Lig'de Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'la ilgili ortalığı karıştıracak bir iddia gündeme getirildi.

Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yakın bir dönemde buluştuklarını ifade etti.

Katıldığı canlı yayında aldığı istihbaratı paylaşan Dindar'ın açıklamaları şöyle;
"Sezon sonu bir değişim olacak" "Fikret Orman ile Abdullah Avcı herkesin görebileceği yerde yemek yediler. Böyle bir istihbaratım var. Yemeğin yakın bir zamanda yenildiğini biliyorum. Bu dosthane bir yemek de olabilir. Bu durumun Şenol Güneş'in kulağına gittiğini de duyduk. Aldığım bilgi Beşiktaş'ta sezon sonunda bir değişim olacaktır. Başka bir problem olacağı da söyleniyor."


Bu İddiaya Beşiktaş'lı Fikret Orman'dan Jet Yanıt Gecikmedi

İddiaların asla gerçeği yansıtmadığını belirten Fikret Orman ayrıca "Geçenlerde canım hocamız Şenol Güneş ödül alıyor, Abdullah Avcı ile birlikte alıyor. Nerede biz görüşmüşüz? Hiç mi hayatınızda gazetecilik terbiyesi almadınız?" ifadeleriyle haberi yalanladı.

Ayrıca Orman: "Abdullah Avcı onurlu bir adamdır. Ne bizle bir kelime konuşmuştur, ne de başka bir şey. Ne zaman bir yerde görsem, onunla da sohbet ederim" diye konuştu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR