Beşiktaş'ta stoper krizi! Victor Ruiz de sakatlanınca işler karıştı

Dün akşam oynanan Beşiktaş Slovan Bratislava maçının ikinci yarısında Kara Kartal'ın yeni oyuncularından Victor Ruiz sakatlandı. Bir süre devam edemeyen Ruiz, sağlık ekiplerince dışarı alındı. Öte yandan Domagoj Vida ve Enzo Roco sıkıntılı olması stoper krizini de beraberinde getirdi.

Beşiktaş'ta stoper krizi! Victor Ruiz de sakatlanınca işler karıştı
Yayın Tarihi: 20.09.2019 09:43:00

Beşiktaş'ta pazartesi günü oynanacak Başakşehir maçı öncesi stoper krizi yaşanıyor. Sakatlığı devam eden Enzo Roco ve kırmızı kart cezası bulunan Domagoj Vida sonrasında Bratislava maçında yeni stoper Victor Ruiz de sakatlandı. 

Süper Lig'in 5. hafta maçlarının başlamasıyla ilk karşılaşma pazartesi günü Beşiktaş ve Başakşehir arasında oyananacak. Ancak siyah beyzalılarda yaşanan stoper sıkıntısı herkesi kara kara düşündürüyor.

Başakşehir maçında, Gazişehir karşılaşmasında kırmız kart gören Domagoj Vida oynayamayacakken, sakatlığı hala devam eden Şilili Enzo Roco da yer almayacak. Dün akşam Bratislava maçının 74. dakikasında sakatlanan Victor Ruiz de herkesi korkuttu.


Maöta yerini Atiba'ya bırakan Ruiz'in durumu ciddiyse teknik direktör Abdullah Avcı'nın elinde Başakşehir maçı için stoper kalmayacak. Henüz sağlık durumu konusunda bir açıklama yapılmayan Ruiz'in akıbeti kontrolleri yapıldıktan sonra belli olacak. 

ABDULLAH AVCI NE YAPACAK?

Eğer Ruiz'in sakatlığı ciddi olursa Abdullah Avcı, çareyi Beşiktaş'ın altyapısında arayacak. Daha önce stoper oynaması nedeniyle Avcı'nın Necip'e sıcak baktığı, yanına da Erdem'i oynatması bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR