Beşiktaş'tan Mario Gomez Açıklaması

Beşiktaş, Mario Gomez'in transferi için KAP'a açıklamada bulundu.

Beşiktaş'tan Mario Gomez Açıklaması
Yayın Tarihi: 22.08.2017 19:34:00

Fiorentina'dan Wolfsburg'a 1 milyon Euro'ya transfer olan Mario Gomez'in transferinde usülsüzlük olduğu gerekçesiyle İtalya ve Almanya federasyonlarına başvuran Beşiktaş, ilave hukuki yollara başvurmaktan vazgeçildiğini açıkladı.

Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performans sonrası Almanya ekibi Wolsburg'a transfer olan Mario Gomez için Beşiktaş KAP'a açıklamada bulundu.


Siyah beyazlı ekibin KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

"Mario Gomez 2016-17 sezonu başlangıcında Fiorentina Kulübünden Wolfsburg Kulübüne transfer olmuştur. Fiorentina Kulübü tarafından Şirketimize yapılan bildirimde, Wolfsburg Kulübü tarafından bu transfer nedeniyle kendilerine ödenecek toplam transfer bedelinin 1.050.000 Avro olduğu, bu kapsamda Şirketimizin bu bedel içinden 525.000 Avro'ya hak kazandığı bildirilmiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Hukuk Müşavirliği tarafından, olası yargısal işlemlerin uluslararası boyutunu da dikkate alarak, Fiorentina Kulübü, Wolfsburg Kulübü, her iki Kulübün bağlı olduğu federasyonlar ve Ülke makamlarından temin edilen belgelerin incelenmesi tamamlanmış olup bu aşamada ilave hukuki yollara başvurulmaması yönünde karar alınmıştır. İleride, süreçte değişiklik meydana gelmesi halinde kamuoyu ile paylaşılacaktır."





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR