Bilim Kurulu Kararları 25 Mart Okullar Tatil edildi mi? Ne Kadar Tatil edildi! Ne Zaman açıklanacak belli oldu

Son Dakika Bilim Kurulu toplanıyor. 25 Mart 2020 Bilim Kurulu toplantı kararlarında Okullar tatil edilecek mi? Okullar tatil süresi uzadı mı? Okullar ne kadar tatil edilecek soruları yanıt buluyor. Özellikle Okullar ne zaman tatil olacak sorusu yanıtı saati belli oldu. İşte Bilim Kurulu yaşanacaklar

Bilim Kurulu Kararları 25 Mart Okullar Tatil edildi mi? Ne Kadar Tatil edildi! Ne Zaman açıklanacak belli oldu
Yayın Tarihi: 25.03.2020 19:30:02

Son Dakika Bilim Kurulu toplanıyor. 25 Mart 2020 Bilim Kurulu toplantı kararlarında Okullar tatil edilecek mi? Okullar tatil süresi uzadı mı? Okullar ne kadar tatil edilecek soruları yanıt buluyor. Özellikle Okullar ne zaman tatil olacak sorusu yanıtı saati belli oldu. İşte Bilim Kurulu yaşanacaklar.

SON DAKİKA ZİYA SELÇUK ve FAHRETTİN KOCA AÇIKLADI!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, 30 Nisan 2020'ye kadar uzatıldı.

Fahrettin Koca Yaptığı açıklamalar!

"Okullarımız tatile girdi şeklinde bir kanı var. Bu yanlıştır. Eğitim devam ediyor. Eğitimlerimiz internetten devam ediyor. Uygulamayı lütfen tatil olarak görmeyin."

Gençler belki sizi etkilemiyor ama ölümcül virüsün taşıyıcısı oluyorsunuz

Virüs yaş ayrımı yapmıyor. Virüs farkında olmadığınız bir hastalığı ortaya çıkaracak ve tedavinizi zorlaştıracaktır.

Çocuklar, sevginizi saygnızı uzaktan gösteriniz.


Orta yaşlardaki vaka sayısı az değil. Virüs genç, yaşlı, orta yaşlı ayrımı yapmıyor.

60 yaş üzeri 2 Corona hastası Vakamız tedavi edildi ve taburcu oldu.

Son Dakika Bilim Kurulu Saatleri belli oldu!

25 Mart 2020 Çarşamba günü Bilim Kurulu toplantısı başlıyor. Bilim Kurulu bugün 13:30'da başlayacak toplantıda Okullar tatili uzatılacak mı, okullar ne zaman açılacak sorusu yanıt arayacak. Toplantı 13:30'da başlayıp 19:15'de Fahrettin Koca ve Ziya Selçuk ortak basın açıklaması yapacak.

Koronavirüs bilim Kurulu toplantısı başlıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs bilim Kurulu ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ortak yapılacak toplantı sonrası kararları açıklaması bekleniyor. Toplantı sonrası iki bakan ortak açıklama yapacak. Toplantı 13:30'da başlayıp 19:15'de Okullar tatil edilecek mi sorusu yanıt bulacak.

Okullar Tatil edilecek mi? Okulların tatili uzayacak mı?

Boxer Dergisi olarak ilk gelen bilgiler arasında Okullar tatil süresi uzayacak. Daha önce 1 hafta kesin olarak açıklanacak karar için, Nisan sonuna kadar Okulların tatil olması gündeme geldi. Bu sebeple toplantıda tüm detaylar konuşulacak. Çok yoğun olan Fahrettin Koca ve Ziya Selçuk gerekirse Nisan sonuna kadar Okulları kapatalım talimatı da masada. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ise, uzaktan eğitim hakkında bilgilendirme. 

Okullar Tatil edilecek mi? Okulların tatili uzatılması uzaktan eğitim verimliliğiyle doğrudan bağlantılı. Ziya Selçuk, bu sezonu uzaktan eğitimle tamamlayabilecek bilgi, birikim ve teknolojiye (sınav) sahip olduklarını yada yetiştirebileceklerini söylediği an Okullar hiç açılmayadabilir.

Okulların tatil olup olmama kararı gelir gelmez ilk olarak sizlerle paylaşılacak. Okullar şu an için net 1 hafta kesin olarak ertelendiğini sizlere söyleyelim. 30 Mart'ta kesin okul olmayacak. Okulların tamamen temizlenmesi için Sağlık Bakanlığı 5 Nisan'a kadar Okulları kapalı tutun talimatını çok önce vermişti. Bugün karar sonrası Okulların akıbeti belli olacak. Okulların tatili ne zaman açıklanacak sorusu 19:15'de yanıt bulacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR