Bim 23 Ağustos Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı Bim 23 Ağustos aktüel hangi ürünler var?

Bim 23 Ağustos 2019 aktüel ürünler kataloğu yayınladı. Bim'de bu hafta aktüel ürünler hangileri? Bin 23 Ağustos aktüel ürünlerinde neler var? Bim 23 Ağustos Cuma Aktüel ürünler kataloğunu ve Bim'de bu hafta aktüel ürünleri sizler için hazırladık...

Bim 23 Ağustos Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı Bim 23 Ağustos aktüel hangi ürünler var?
Yayın Tarihi: 21.08.2019 12:37:00

Bim Marketler zinciri, 23 Ağustos için aktüel ürünler kataloğunu yayınladı! 23 Ağustos 2019 Cuma günü aktüel ürünleriyle Bim Raflarında ekonomik ve uygun alışverişin keyfini yaşayabileceksiniz. Bim 23 Ağustos aktüel ürünler kataloğu, tüketiciler tarafından araştırılıyor. Bim 23 Ağustos raflarında yine yok yok! İndirimli ve ucuz alışveriş için, buyrun 23 Ağustos Bim Aktüel haberimize...

Bim Marketler zinciri, her hafta Cuma günleri için yayınladığı Aktüel Ürünler kataloğunu, bu hafta da 23 Ağustos Cuma aktüel ürünler kataloğu olarak yayınladı! Bim 23 Ağustos 2019 Cuma Aktüel ürünler kataloğunda yine onlarca kategoride onlarca ürün indirimli olarak yer aldı. Bu cuma, Bim raflarında indirimli ürünler içinizi ısıtacak. Bim'in bu haftaki indirimli-aktüel ürünlerini sizler için derledik.

Bim 23 Ağustos Cuma Aktüel Ürünler Kataloğu - Bim Haftanın İndirimli Ürünleri

Bim 23 Ağustos 2019 Cuma günü özel aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Bim Aktüel ürünler kataloğunda okulların açılacak olmasından dolayı kırtasiye ürünleri dikkat çekiyor. Okul öncesi alışveriş için kolları sıvayan öğrenci ve veliler, Bim 23 Ağustos aktüel kataloğundan faydalanarak, okul alıverişini ucuza yapabilecekler.



Boya Kalemli Kırtasiye seti 18,50 TL, Şekilli oyun hamuru 12,50 TL, Lisanslı duvar saati 17,50 TL, Kumbara 2,95 TL, Abaküslü lisanslı yazı tahtası 14,90 TL olarak satışa sunuluyor.

 


Bim Aktüel ürünler kataloğunda, mutfağınızı da unutmadı. Bim Marketlerde 23 Ağustos Cuma günü birçok mutfak ürünü de indirimli olarak yerini alacak. Özellikle ev hanımları, 23 Ağustos Bim aktüel listesinde yer alan aşağıdaki ürünleri inceleyebilirler:

- Paşabahçe tekli cam kase 2,95 TL
- Paşabahçe kapalı su şişesi 9,95 TL
- Paşabahçe 6'lı desenli çay bardağı takımı 14,90 TL
- Lav 3'lü Empire desen uzun meşrubat içecek bardağı 10,90 TL
- Lav 3'lü Empire desen kısa meşrubat içecek bardağı 9,95 TL

Bim Aktüel ürünler kataloğunda 23 Ağustos Cuma günü için en dikkat çeken ürünler ise keysmart Bulaşık makinesi oldu!  Peşin fiyatına 6 taksit avantajıyla alabileceğiniz KEYSMART bulaşık makinesi, 23 Ağustos Cuma günü BİM'de 1.049 TL fiyatla satışa sunuluyor. Öte yandan Arnica Blender seti 149 TL, smartfit Akıllı bileklik 59,90 TL, PHILIPS epilatör 99 TL olarak Bim raflarında yerini alacak.



Bim 23 Ağustos Cuma Aktüel Ürünler Kampanyası Ne Zamana Kadar Geçerli?

Bim marketler zincirinde 23 Ağustos Cuma gününden itibaren geçerli olacak bu haftalık Aktüel Ürünler kataloğu, bir diğer Bim Aktüel kataloğunun yayınlanmasına dek yani haftaya Cuma'ya kadar sürecek. Ancak Bim Aktüel ürünleri, kapış kapış satıldığı için Bim raflarından erkenden satın almanız gerekebilir aksi takdirde stokta bulamadığınız ürünleri, uygun ve ekonomik fiyatla satın alamayabilirsiniz.

Bim 23 Ağustos aktüel ürünler kampanyası da dolu dolu ürünlerle yine vatandaşların beğenisine sunuldu! Bim 23 Ağustos aktüel ürünlerini yukarıdan inceleyebilirsiniz, iyi alışverişler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR