Bim Aktüel 19 Ekim ucuz indirimli ürün broşürü

Bim Aktüel 19 Ekim 2018 indirimli ürün broşürü yayınlandı. Bim firması ucuz aktüel ürünlerinde bu hafta neler var? Bim'de 19 Ekim ucuz ürünleri sizler için derledik. İşte Bim Aktüel ucuz indirimli ürünleri.

Bim Aktüel 19 Ekim ucuz indirimli ürün broşürü
Yayın Tarihi: 15.10.2018 15:10:00

Bim marketler zinciri bu hafta da 19 Ekim aktüel ürünler kataloğunu yayınladı! Bim AKtüel ürünler kataloğu her hafta olduğu gibi bu haftada bütçe dostu ve ekonomik, cep yakmayan ürünlerle dolu! Tüketicilerin ihtiyaçlarını en ucuz ve ekonomik şekilde karşılamalarına fırsat tanıyan BİM Marketler zinciri, 19 Ekim 2018 Cuma günü için yayınladığı Aktüel ürünler kataloğunda yine her hafta olduğu gibi mutfak aletinden temizlik malzemelerine, gıdadan teknolojiye birçok ürüne yer verdi!

Bim, her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden indirimli ve ekonomik ürünlerini aktüel ürünler kataloğuyla tüketiciye sundu! 16 Ekim Salı ve 19 Ekim Cuma günlerini kapsayacak şekilde yayınlanan BİM Aktüel Ürünler kataloğu ile yine onlarca ürün, en uygun fiyatlarla tüketicilerin satışına sunuluyor. Bu haftaki Bim Aktüel ürünler kataloğunda da yok yok! Bu hafta Bim Aktüel ürünler kataloğuna damgasını vuran ürün ise bir akıllı cep telefonu... Samsung'un en sevilen Galaxy serisinin yepyeni canavarlarından biri olan J7 Prime Bim Marketlerde satışa sunuluyor! Tüm aksesur ve ekipmanları ve garantisi ile birlikte Samsung Galaxy J7 Prime toplam 1449 TL'ye Bim marketlerdeki raflarda yerini alacak. 

19 EKİM BİM AKTÜEL ÜRÜNLERİ NELER, CEP TELEFONU VE DAHA NELER VAR?



Bim Aktüel ürünler kataloğu sadece telefonla değil, diğer sürprizleriyle de çok cazip! Bim Aktüel 19 Ekim Aktüel Ürünler Kataloğu'na göz attığımızda göze çarpan diğer ürünler ve fiyatları şu şekilde: Masline Aspiratör 89 TL. Çift Kişilik Nevresim Takımı 64,90 TL. Çift Kişilik Pamuklu Battaniye 34,90 TL. Diz Üstü Battaniyesi 17,90 TL. Desenli Saçaklı Şal 12,90 TL. Pilsan Sallanan Sevimli At 44,90 TL. Piccolo Mondi Aksesuarlı Oyuncak Kız Bebek 59,90 TL. Lisanslı Kum Boyama 3,25 TL. Boyama Kitabı çeşitleri 2,50 TL.Mermer Desenli Modern Orta Sehpa 75 TL. Modern Zigon Sehpa 75 TL. Lambader 75 TL. Çiçeklik Sehpa 59,90 TL. 5 Parça MDF Tablo 29,90 TL. Philips GC2990 Buharlı Ütü 149 TL. Altus Blender Seti 109 TL. Simfer Inox Turbo Fırın 175 TL. Kumtel Cam Set Üstü Ocak 299 TL. 




Bim aktüel'de Samung Galaxy J7 Prime satışa çıkıyor. 19 Ekim itibariyle 1.449,00 TL satışa çıkacak cep telefonu, 5.5 inc ekran, 13 mp ön kamerasıyla 2 yıl SAmsung Türkiye garantisiyle Bim Aktüel'e gelecek. Bim Aktüel'de 19 Ekim Samsung Galaxy J7 almak için sabah saatlerinde gitmeniz gerekmektedir.

Bim Aktüel yine bu haftada bir evde kullanılabilecek ve herkesin ihtiyacı olabilecek tüm kategori ve alt dallarda ürünü Aktüel ürünler kataloğunun içine yerleştirdi. Aktüel Ürünlerin içerisinde en beğenilen ve en özelleri arasında yer alan şeyleri siz de yorumdan bizlerle paylaşabilir, isterseniz önümüzdeki Aktüel ürünler kataloğunda olmasını istediğiniz ürünleri de yorum kısmından duyurabilirsiniz.

Bim Aktüel 19 Ekim itibariyle!



Bim Aktüel bonus - 23 Ekim



Bim 23 Ekim itibariyle de haftanın önerileri satışa çıkacak. Nescafe'ler birbirinden iddialı 3 ürün ucuz olarak satılacak. Dibek Kahvesi, Damla Sakızlı türk Kahvesi ve Hazır Sütlü Menengiç kahvesi satışa sunulacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR