BİM'in FIFA 2018 Hediyeli PlayStation 4 Satış Fiyatı Ne Kadar? Taksit Oluyor Mu?

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden birisi olan BİM, FIFA 18'li PlayStation 4 paketini içeren kampanyasını duyurdu.

BİM'in FIFA 2018 Hediyeli PlayStation 4 Satış Fiyatı Ne Kadar? Taksit Oluyor Mu?
Yayın Tarihi: 11.01.2018 12:02:00

BİM, satışını gerçekleştirdiği teknolojik ürünlerle önemli bir müşteri potansiyeline ulaşmayı başardı. Daha önce gerçekleştirdiği PlayStation 4 kampanyası ile birlikte tüketicilere merhaba diyen şirket, şimdilerde ise FIFA 18 oyununu içerisinde barındıran özel PlayStation 4 kutusunu satışa çıkarmaya başladı. 



Paket Hakkında Bilgiler


Tüm BİM market zincirlerine bu kampanya ile ilgili bir poster asılırken, bu posterde kampanya detayları da yer aldı. PlayStation 4 oyun konsolunu satın alacak olanlara bu paket dahilinde 500 GB kapasitesindeki Slim kasa, FIFA 2019 oyunu, 1 adet oyun kolu ve 14 günlük PlayStation Plus üyeliği armağan edilecek.



Fiyatı Ve Ödeme Seçenekleri

Paketi satın almak isteyen tüketiciler 19 Ocak Cuma günü BİM'in bütün mağazalarından 1.299 Türk Lirası ödeyerek bu paketi satın alabilecekler. Bazı bankaların kredi kartlarına (Axess, Bonus ve World) gibi altı aya kadar taksit seçenekleri de sunuluyor. BİM'in sağlamış olduğu bu kampanyanın mağaza önünde önemli kuyruk sırası oluşturacağı düşünülüyor ve buna göre önlemlerin alındığı belirtildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR