Bir Aile Hikayesi ne zaman final yapacak? Neden bitiyor

Fox TV'nin geçtiğimiz sezonun son çeyreğinde başlayan uyarlama dizisi Bir Aile Hikayesi için ne yazık ki sona gelindi. Yeni sezon başladığından beri reytingleri oldukça düşük seyreden Bir Aile Hikayesi için final kararı geldi. Peki Bir Aile Hikayesi ne zaman neden bitiyor?

Bir Aile Hikayesi ne zaman final yapacak? Neden bitiyor
Yayın Tarihi: 5.10.2019 15:24:00

Bir Aile Hikayesi ne zaman kaçıncı bölümde bitiyor? Neden final yapıyor? her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’in paylaştığı Bir Aile Hikayesi geç başlamasına rağmen çok sevilmiş ve kısa sürede cumartesinin en çok izlenen yapımı haline gelmişti. Ancak Bir Aile Hikayesi yeni sezonda bekleneni veremeyince Fox TV dizinin fişini çekti. Peki neden? Hadi gelin birlikte bakalım...

This Is Us adlı ABD dizisinden uyarlanan Bir Aile Hikayesi bu akşam 16. bölümüyle ekranlarda olacak. Önümüzdeki birkaç hafta daha izleyicisiyle buluşacak dizi Kasım ayının başında ekranlara veda edecek.



BİR AİLE HİKAYESİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?


Yeni sezon başladığından beri doğru düzgün bir rakibi olmamasına rağmen reytingleri çok düşük giden Bir Aile Hikayesi son bölümüyle total grubunda 4. olabildi. Sohw TV'de yeni başlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle baş edemeyen yapım maliyetini karşılayamayınca Fox da diziyi bitirme kararı aldı.

Ayrıca dizinin akışının daha da yavaşlatması izleyenlerin uzaklaşmasına neden olurken, herhangi bir aksiyon unsurunun olmayışı da çekici bir etki yaratmıyor. 

BİR AİLE HİKAYESİ KAÇINCI BÖLÜMDE BİTECEK?

20. bölümüyle final yapacak olan Bir Aile Hikayesi yaklaşık 4 hafta daha ekranlara gelecek. Yani tam bir tarih vermemiz gerekirse dizi 2 Kasım Cumartesi akşamı final yapacak.  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR