Bir Aile Hikayesi'nden beklenen tarih geldi! 9 Mart Cumartesi başlıyor

Fox TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Aile Hikayesi'nin yayın tarihi belli oldu. Tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran Bir Aile Hikayesi 9 Mart Cumartesi akşamı başlıyor. İşte detaylar...

Bir Aile Hikayesi'nden beklenen tarih geldi! 9 Mart Cumartesi başlıyor
Yayın Tarihi: 1.03.2019 10:00:00

Fox TV'nin sezon başından beri konuşulan dizisi Bir Aile Hikayesi merakla bekleniyordu. Bir ara ertelendiği ortaya çıkan Bir Aile Hikayesi herkesi oldukça üzmüştü. Ancak sonradan çekimleri başlayan ve yayınlanacağı duyurulan Bir Aile Hikayesi heyecan fırtınası yarattı. Bir Aile Hikayesi'nin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Yayınlanan tanıtımlarıyla da çok konuşulan ve merak edilen Bir Aile Hikayesi dizisinden beklenen tarih geldi. Hangi gün yayınlanacağı heyecanla beklenen dizi için cumartesi akşamı seçildi. Bir Aile Hikayesi 9 Mart Cumartesi akşamı başlıyor.

Yapımcılığını MedYapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı Bir Aile Hikayesi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bir Aile Hikayesi'nin hangü gün yayınalanacağı konusunda heyecan doruktaydı.



Amerika’nın çok sevilen drama serisi "This Is Us"dan uyarlanan Bir Aile Hikayesi farklı hikayesi ve oyuncularıyla sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor.

Yayınlanan her tanıtımıyla oldukça dikkat çeken Bir Aile Hikayesi için heyecan dorukta. Dizinin 1. bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.


Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker’in paylaştığı Bir Aile Hikayesi 9 Mart Cumartesi akşamı başlıyor.



Çekimleri tüm hızıyla devam eden Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosunda ayrıca; İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Bir Aile Hikayesi, ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

Bir Aile Hikayesi 1. bölümüyle, 9 Mart Cumartesi akşamı Fox TV ekranlarında...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR