Bir Aile Hikayesi'ne büyük şok! Final yapıyor

Ne yazık ki ekranlarda bu sezon yaprak dökümü erken başladı. Geçtiğimiz günlerde Star TV'nin iki dizisi için final duyurusu yapılırken bugün benzer bir karar da Fox TV'den geldi. Fox'un geçtiğimiz yıl başlayan aile draması Bir Aile Hikayesi iddialara göre önümüzdeki haftalarda final yapacak.

Bir Aile Hikayesi'ne büyük şok! Final yapıyor
Yayın Tarihi: 2.10.2019 14:43:00

Bir Aile Hikayesi final mi yapacak? Bitiyor mu? Nedeni ne? her yerde aranmaya başladı. Geçtiğimiz sezonun sonuna doğru Fox ekranlarında başlayan uyarlama dizi Bir Aile Hikayesi kısa sürede çok sevilmiş ve cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmuştu. Yaz boyu ekranlara gelmeyen Bir Aile Hikayesi ne yazık ki yeni sezonda istenile reyting oranlarına ulaşamadı. Sosyal medyadaki popüleritesi de azalan Bir Aile Hikayesi için final kararı kaçınılmaz oldu. Peki Bir Aile Hikayesi neden bitiyor?



BİR AİLE HİKAYESİ NEDEN FİNAL YAPIYOR? 


Başrollerinde Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’in yer aldığı This Is Us adlı ABD dizisinden uyarlanan Bir Aile Hikayesi iddialara göre final yapacak. Henüz neden bittiği konusunda bir açıklama gelmedi ancak reytinglerinin düşük seyretmesi Fox'un dizinin fişini çekmesine sebep oldu.

BİR AİLE HİKAYESİ NE ZAMAN BİTECEK?

Bu hafta 16. bölümüyle ekranlara gelecek olan Bir Aile Hikayesi 20. bölümüyle ekranlara veda edecek. Yani tam bir tarih vermemiz gerekirse Bir Aile Hikayesi 2 Kasım Cumartesi akşamı ekranlara veda edecek. 

Henüz final yararı konusunda MedYapım'dan da Fox'tan da bir açıklama gelmedi. Ancak bir gelişme olur olmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR